Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo za Općinu Centar.
Mlade moramo skloniti sa ulica i vratiti ih sportu. Ovakvi projekti sigurno su dobar put ka tom cilju.
Odlicna stvar.Sto vise ulagati u ovakve projekte i manifestacije.⚽🏀
Super stvar. Mlade treba sto vise usmjeriti ka sportu.
Sjajnoooo....ovo nam treba definitivno! Vratimo se super stvarima 👏
Wow...ovo je odlicno. Svaka cast na ideji....da bude puna Skenderija :)
Odddliiicnoooo.Kosarka No1 🏀
Vala zasluzujemo terene,ne mozes od divljaka nista ..sve razvale. Super je ovo!!!!
Kosarka mi je oduvijek bila omiljeni sport za gledati,ali pokusati se baviti istom,nikad mi nije islo od ruke.Oduvijek sam se divila ljudima koji su pored fizickog " hendikepa" pronasli volju i zelju za bavljenje sportom,i onima koji ih u tome podrzavaju i pomazu.Sve cestitke i jednima i drugima
Ma odlično. Naši mladi to zaslužuju. Nadam se da će ovakvih projekata biti i mnogo više.
Svaka čast na ovoj ideji. Sa malo truda svi zajedno možemo dati doprinos da naša igrališta poprime što bolji izgled. Općina Centar kao i uvijek daje odličan primjer kako se ide naprijed.
Hocemo jos basket terena !