Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast!!!!
Brane, nemoj tako! Ovi ZLATNI MOMCI SU BILI I OSTALI INSPIRACIJA svima nama.Zivi dokaz kako se snagom svog duha pobjedjuje mrak.Zato momci kapa dolje!!Sretna je majka sto vas ima! Svako dobro!
Hajmo Bosno, Hajmo Hercegovino...bravo momci
Nadam se samo da će se sada načelnici sarajevskih općina koji su \"u skladu sa zakonom\" pokrenuli deložacije većine ovih momaka nekih mjesec dana prije prvenstva bar malo zacrveniti od stida i potruditi se da im se nađe stambeno rješenje dostojno čovjeka. Samo naš primitivni narod može tako po svojim najboljim sinovima. Fuj.
Ponos nase drzave
Svaka čast momci, najjači ste
Svaka cast momci akobogda u subotu uz pomoc dragog Allaha osvoimo i finale i vratimo se u nasu dragu nam domovinu s zlatom oko vrata.A ti brane hajd bjezi odavde idi cuvaj stoku p obrdima kao sto si i naucio,uzmi onu svoju frulicu i cehnu luka pa opici za stokom nediraj nas begove i hadzije ovdje.
bravo momci svaka cast. samo zastavu ste trebali uzeti sa ljiljanima
Bravo zmajevi. Samo naprijed. Najbolji od svih nas. Kamo puste sreće da smo svi u BiH uspjesni ko Vi. Gdje bi nam bio kraj.
Svaka cast momci....vi ste ponos drzave i trebamo vas, moramo vas mnogo vise podrzavati!
Eh ako smo igdje hadzije to smo onda ovdje Boli nas tuki
Svaka cast i aBd jos jedna zlatna. Nemoj tako Brane vidi srbijanskih klubova u sjedecoj odbojci kako se zovu, bijednici, pa suti i ni jedne vise,... Serbia KSO “KRAJISNIK” OKI “BANJA LUKA” OKI “DERVENTA” OKI “DOBOJ” OKI “KNEZEVO” OKI “KOZARA” OKI “LAKTASI\" OKI “MAGLIC” OKI “PRIJEDOR” OKI “SEMBERIJA” OKI “VETERAN”
svaka cast momci, samo naprijed! bez obzira na ishod finala, nadam se da ce gradjani docekati nase heroje na aerodromu u velikom broju!
zmajevi :D:D
Tako je. Mi smo uvijek bili begovi za vas.Vi ste nas sluzili, dok smo mi sjedili . . Ha ha ha