{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Rekordan interes za školu trčanja: Info sesija i druženje u Kriterionu

Klix.ba
27.2.2015. u 08:13
255
13
Rekordan interes za školu trčanja: Info sesija i druženje u Kriterionu
255
Rekordan interes za školu trčanja: Info sesija i druženje u Kriterionu
Škola trčanja Klix upisuje novu generaciju polaznika, a ove godine zabilježen je rekordan interes i registrovano je već 65 trkača.
Nedavno započeti proces registracije novih polaznika sa trenutnih 65 registrovanih već predstavlja apsolutni rekord u protekle tri godine, a ostaje još čitav mjesec do prvog treninga, tako da bi do tada mogla biti dostignuta brojka od 100 registrovanih, kažu iz ove škole.

Motivacija rastePrijaviti se mogu svi koji žele poboljšati formu i voditi zdrav i aktivan život oslobađajući se stresa.

"Kao organizatori, oduševljeni smo interesom naših sugrađana i ovako pozitivnim odzivom koji nam pokazuje da je broj motivisanih i vrijednih osoba svake godine sve veći. Raste i broj organizacija koje žele biti partneri i podržati školu trčanja koja je već prerasla u pravi pokret sa veoma brojnom trkačkom zajednicom u Sarajevu", poručio je jedan od trenera Erol Mujanović.

Osim grupe trkača početnika i ove godine će biti najmanje još jedna napredna grupa polaznika, gdje će biti svi oni koji već mogu trčati 30 minuta. Veliki broj upita dolazi i od osoba koje već povremeno trče i uvođenjem napredne grupe pružiti će se mogućnost onima koji nisu početnici da treniraju u društvu i da se pripremaju da istrče sarajevski polumaraton za manje od dva sata.

Info sesija i uvodno druženje u Kriterionu

Informativna sesija koja će prethoditi treninzima i upoznavanje sa trenerima će biti održani u subotu 21. marta u 10 sati u Kriterionu. U ugodnoj i opuštenoj atmosferi svi zainteresovani će moći postaviti pitanja koja ih zanimaju o treninzima, opremi, ishrani... te čuti iskustva polaznika prethodne generacije, saopćeno je.

Uz podršku i nadzor iskusnih trenera višedecenijskih maratonaca, glavni cilj škole je da početnike nauči osnovnim pravilima trčanja, tako da mogu samostalno početi svoj novi "sportski" život uz zdrave životne navike. Napredni trkači će moći popraviti rezultate i napredovati. Prethodna iskustva su iznimno pozitivna, grupa i dalje trenira zajedno, a trkači su trčali polumaratone po cijelom regionu i postigli nevjerovatan napredak.

Prvi ciklus škole traje od 24. marta do 20. septembra 2015. godine. Mjesečna članarina iznosi 40 KM. Svi polaznici koji završe školu trčanja će dobiti specijalnu dry fit majicu škole.

Ukoliko ste zainteresovani, pošaljite svoje podatke (ime i prezime, datum rođenja i kontakt telefon ili email adresu) na [email protected], a pogledajte i www.sarajevomarathon.ba odnosno Facebook stranicu škole trčanja Klix.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: