sport
204

Počinje registracija za treću generaciju polaznika Škole trčanja "Klix"

Klix.ba
Nakon sjajnih iskustava i ogromnog interesa prethodnih generacija, Udruženje "Marathon" Sarajevo već upisuje novu generaciju trkača Škole trčanja "Klix". Prijaviti se mogu svi koji žele da poboljšaju formu i vode zdrav i aktivan život oslobađajući se stresa.

Osim grupe trkača početnika, i ove godine će biti najmanje još jedna napredna grupa polaznika, gdje će biti svi oni koji već mogu trčati 30 minuta. Veliki broj upita dolazi i od osoba koje već povremeno trče i uvođenjem napredne grupe pružiti će se mogućnost onima koji nisu početnici da treniraju u društvu i da se pripremaju da istrče sarajevski polumaraton ispod 2 sata. Organizatore posebno raduje veliki interes polaznika prethodnih generacija jer će brojni od njih nastaviti trenirati i čuvati formu i u ovoj godini.

Informativna sesija, koja će prethoditi treninzima, i upoznavanje sa trenerima će biti održano u subotu 21. 03. u 10 sati a mjesto će biti naknadno precizirano. Svi zainteresovani će moći postaviti pitanja koja ih zanimaju o treninzima, opremi, ishrani, itd, te čuti iskustva polaznika prethodne generacije.

Uz podrškui nadzor iskusnih trenera, višedecenijskih maratonaca, glavni cilj škole je da početnike nauči osnovnim pravilima trčanja, tako da mogu samostalno početi svoj novi “sportski” život uz zdrave životne navike. Napredni trkači će moći popraviti rezultate i napredovati. Prethodna iskustva su iznimno pozitivna, grupa i dalje trenira zajedno a trkači su trčali polumaratone po cijelom regionu i postigli nevjerovatan napredak.

Prvi ciklus školetraje od 24. 03. 2015. do 20. 09. 2015. godine. Mjesečna članarina iznosi 40 KM. Svi polaznici koji završe školu trčanja će dobiti specijalnu dry fit majicu škole.

Prijavi se još danas! Uživaj u grupnim treninzima, poboljšaj životne navike, oslobodi se viška kilograma i stresa!

Ukoliko ste zainteresovani, pošaljite svoje podatke (ime i prezime, datum rođenja i kontakt telefon ili email adresu) na [email protected] a pogledajte i www.sarajevomarathon.ba odnosno Facebook stranicu škole trčanja "Klix".