Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hvala Bogu da su otjerali ovog supka Del Bosque-a . Pravi je krmak. Lafo on strucnjak pa i ja bih bio strucnjak sa takvim igracima kakve ima Real. Njima netreba trener mogu oni i sami da igraju fudbal .
Aj meni ovaj isti don Corleone
ako bi oni "lektorisali" komentare onda to nebi bilo to i ako hoces knjizevni jezik uzmi si neku knjigu pa citaj
nemaju oni ni ljudi da pisu tekstove a kamoli lektore.
ne piše se [b]odluka je donešena[/b]...nego se piše [b]odluka je DONESENA[/b] vi ipak predstavljate jedan medij koji bi trebao da ima i svoje lektore!
e jesu fakat supci!! dok del bosque nije doso nisu ni na sta licili... prava truba, on ih je podigo kad im je najvise trebalo i sad ga sutaju.. stoka!!!