Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj hamilton jos nije prebolio poraz...
Nema on sta preboliti. On je trostruki šampion svijeta.
F1 je postao sranje zbog milion nakih debilnih regulativa...postalo je pravo dosadno.
Onaj Ekleston samo vidi novac. Oslijepio je od ogromnih svota koje ima. Pa šta ako želi više vremena da potroši ono što je zaradio? Nije ukrao. Nije mu niko dao. Čovjek hoće da se bavi drugim stvarima i da u njima uživa. Nije mu cilj da zgrne 100 milijardi bilo čega.
bas je tuzan sto ce imati jednog konkurenta manje za tutulu, hajd' ne seri...
Aha...Hamilton baš tužan... Šmrc...
Znači,članak od A do Ž prepisan sa Indexa tj. HINE...Mogli ste bar ove međupasuse izmijeniti mimo zvaničnih izjava pojedinih ljudi...Ako nemate vremena za pisanje radije objavite kakve recepte za gulaš,heklanje džempera u Lukomiru ili proizvodnju travničkog sira,korisnije je za sve.
Piše ti da je izvor FENA što znači da je i Index prepisao, ali bitno je da si ti pametan
@dino84 nemoj tako ja sad čitao ispustili dva zareza i jedan upitnik😂😂😂