Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
reprezentacije Hrvatske, Latvije, Madžarske, Grčke, Bugarske, Monaka, Luksemburga, Švicarske , Norveške i Slovačke
Cestitke )
Momci svaka čast. Vi ste naš ponos i dika i svojim rezultatima mene ste učinili ponosnim. A ovih kenjatora koji nikad nisu ni utakmice pogledali niti znaju pravila će vazda biti.
ragbijašima????
Vidim ovdje komentatora koji u zivotu nisu vidjeli ragbi utakmicu i koji mjesaju ragbi s americkim futbalom. Naravno da nismo četvrti ili peti u Europi ali svaka pobjeda nasih momaka i djevojaka je veliki uspjeh i to treba postovati. U tom sportu kod nas nema love a ni slave ima samo znoja i velikog zadovoljstva i ljubavi prema bojama svoga kluba i zemlje. Nije bitno jesmo li u 89 ili 44 bitno je da jesmo i da pobjedjuemo koga pobijediti mozemo. Da neko izleti neku lovu vjerujem da bi nasi momci s jos vise elana ulazili u takmicarske cikluse i da bi za 5 6 godina mogli bar jednu stepenicu više. Jos jednom Alene i momci hvala i vidimo se u Glavnom Štabu XIII
@sarewerw> momak, svaka reprezentaciju u svijetu ragbija nešto znači. zaigraj na nekom ragbi turniru i onda pametuj. treba imati m.u.d.a. i otići na evropsko i zaigrati kako god znaš
muštuluk Bugari su 80 u svijetu, Monako 92.
likovi su otišli sa dva kombija i pobijedili na njihovom terenu Švicarsku koja je trenutno 51 u svijetu, btw mi smo 89. zatim Maltu (za koju igra hrpa Britanaca) i koja je 43 u svijetu, mi smo još uvijek 89. i onda Monako, jug France i Bugarsku... a Savez uzme kredit i ode na takmičenje, Kaplan ne da ništa, a Špirić JOŠ MANJE.
Svim nasim momcima cestitam na pobjedama. Alene svaka cast ali slijedeci put hocemo prvo mjesto :)
upravo tako sarewerw, ali ipak nije lose s obzirom na novac koji se ulaze u bh rugby i popularnost koju (ne)ima.
@sejo sejo dragi nema sanse da carobnim stapicem budemo cetvrti u Evropi. Ovo su repke 2 ili 3 jakosne grupe, a gdje je prva grupa i onda sest velikih evropskih rugby nacija (francuska, italija, vels, irska, engleska i skotska).
Svaka cast ragbisti..biti ce jos bolje aBd,samo bolji uslovi. pozz
Ma sve fino, samo očito se nije radilo o prvenstvu najjače kvalitetne grupe, ili kako se to već naziva u ragbiju. Bilo bi lijepo da nas novinar obavijesti o kojoj evropskoj ligi se ovdje radi, jer nema ni jedne reprezentacije koja nešto znači u svijetu ragbija.
Ma da je u klikerima, svaka cast, biti peti u Evropi.
od cetiri ekipe