Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne ubija oruzje vec ljudi
Bježte noge usraću vas
eto rusa
Cuj 58 hitaca ja bih zaokruzio na 60🤣
Potrebno sprovesti akciju razoružavanja američkog stanovništva u cilju sprečavanja ovakvih terorističkih napada.
Kao neko ko zivi tamo moram ti reci da je to prosto nemoguce jer je to zapisano u drugom amandmanu ustava SAD-a. Jedino sto postoji kontra tome su zakoni tj zavisno od drzave za ubistvo ako si kriv kazna je od 20-40 godina ako si kriv a ne ko u BiH roknes nekoga i dobijes 10 godina i izadjes za 5.
Cisto onako za one koji ne znaju taj amandman u nekom grubom prevodu na nas znaci da se naoruzano stanovnistvo smatra jednom vrstom milicije koja je nuzna za slobodu drzave. To sam morao znati napamet kada sam bio u procesu za dobijanje drzavljanstva, pitajte bilo kojeg drugog i isto ce vam reci. Amerika je takva i to je tako.
Dobro je nije niko povrijedjen,možda su ovo bili rafali sreće 😂
Dobro su i odreagolali realno bez previse panike. Djeca sa terena se polako ispalila a ostali se fino bacili na zemlju. Panika je najgora inace.
odreagovali*
Mericaaaaa