Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bajkovito. Nek je sa srecom svim olimpijcima i nasim i drugima.
Imamo i mi Olimpijske igre i to ulicne, a discipline sljedece : paljenje drzavne imovine, bacanje kamenja u dalj, streljastvo sa dvije discipline, gadjanje policajaca i okolnih zgrada, pljackanje trafika, trcanje od murije sa takodjer dvije discipline, uzbrdo i nizbrdo, izbjegavanje suzavca i kamenica, ma ima disciplina kolko ti volja, ko kaze da je umro olimpijski duh u nama
Tuga je kad Australija ima veci broj ucesnika koji snijega posteno vidjeli nisu od nasih olimpijaca.
I ja sam se iznenadio kad sam vidio da neka raja ide na skijanje u australiji. malo znamo o australiji al eto sad znamo.
Podrzite nase na Olimpijadi, kliknite na facebook logo http://www.sochi2014.com/en/team-bosnia-herzegov
sve je to PROKLETO !!!! potrosili su preko 50 MILIJARDI EURA na ove lakrdije, a gradjani Rusije GLADUJU !!! varali su GRADJEVINSKE RADNIKE, na prevaru gradili, tolike paretine spiskali, i na kraju opet NISU ZAVRSILI GRADNJU !!!
Zana Novakovic kako egoisticna osoba vec je jednom nosila zastavu BiH na otvaranju olimpijski igara iz kolegijalnosti, ako posjeduje ovu osobinu, mogla je tu cast prepustit nekom drugom clanu olimpijske ekipe.
I Putina isto nabijem na qurac.
Jamaica ima bob posadu... Pametnom dosta.. BiH koja je uglavnom planinska država, na ZOI ode čisto da bi bio neko ko će se boriti za zadnjih 10 mjesta. Daj Bože da pogriješim.
gledaj ovih cetnika
Hajmo, priredite nam iznanađenje !
Niko nema vremena za ovo
nidje bosnje u reprezentaciji ...hahahahahahah
necemo sad brojati krvan zrnca. predstavljaju nasu zemlju pod nasom zastavom. dovoljno.
moj pero ova Zana bi rado nosila zastavu jedne istocno od nas drzave al sta ce jadna u reprezentaciju te drzave je nikad ne bi pozvali
Sretno , Igore & co .
je li ovo bih na prvoj slici ili eu