Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na drogama i polu pjan putko..oci mu na pola 12😉😉
Vidim ja nisu cista posla i ovi nasi narkomani kada ih najuri policija preskacu bez motke ogradu visoku tri metra i trce brze nego Amel Tuka.
Pa to je dokazano da su Rusi i Srbi sposobni samo za negiranje.
Ne mogu jednu vijest da procitam da neko nekog ne optuzuje a da druga strana da ne demantuje. I na kraju bude kadija te tuzi kadija te sudi. J... ga , jaci uvijek bude u pravu .
Volleyball Serbia - Brazil 3:0 - Serbia is champion of world league 2016 https://youtu.be/t7o5EzXnOrI
Pune tribine ludih navijačaaaaaaa, baklje svetleeeeee i pesma se oriiiii, Jedita vnaGo MI SMO ŠAMPIONIIIIIIII! ALE ALEEEEEEE!
@EnjoySarma Izadji momce, pravo na terasu, pa pozdravi NASU SRPSKU RASU..
...ybg, nekako traljava "vadiona".
Nešto mi je i Nole naglo pao ! Da nije i on ?
Srbi i Rusi znaju samo negirati...skulirajte se malo
Koja tvar je od nove godine postala nelegalna? Za sta je ta tvar lijek? Eto ti moguceg odgovora.
Vi niste vjerovali da je bake bio dopingovan,kad je rekao100000 mjesta pa vi odmah svatili "radnih" fuj kako sve krivo shvatite fuj
Sistemski se dopinguju apsolutno svi. Razlika je ta sto Rusija i U.S. poseduju citave sluzbe zaduzene za kreiranje i implementiranje doping programa na drzavom nivou. A to sto su amerikanci za razliku od tebe uspeli da se izbore sa povlasceni status, pa njihovi sportisti jedini nisu "testirani" od strane olimpijskog saveza, vec vlastite agencije je tvoj problem.
Meni ovo zvuči kao priznanje da je bilo svega i da je država u najmanju ruku sve znala
"Nadam se da ćemo naći neko rjesenje da Vas prevarimo"!
Vladimire, navijajte za Srbiju