Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa logicno je da trce drugih 100 metara brze od prvih jer kod drugih ne startaju vec su u punoj brzini... u svakom slucaju, bolt je masina..atletski michael jordan...samo da ga zdravlje posluzi ;)
u pravuu si! Ali ne zaboravi da smo mi muslimani bolji (brzi) na duge staze :)
Ne znam da li je neko primijetio, ali zadnjih 100 metara ove trke na 200 redovno se trči brže od aktuelnog svjetskog rekorda na 100 metara! TO je fascinantno, slušao sam da dobiju ubrzanje nakon prvih 100 metara i onda polete!!! Legende!!!
Ovo je nevjerovatno... Samo na sa-x ovoliko komentara koji nemaju blage veze nis\'čim... k\'o da ste s\'lanca pušteni BOG VAS POMOGO... :)
HUso rockssssssssss
Veh bi ay je kriv za sve i za rekorde
pusite tuki vi koji se svadate. nekako imam osjecaj da ce postaviti novi rekord i u stafeti :)
Jadni nacionalisti umrite stoke bjedna,zarazena i bolesna
hebo maj..ku seljacina i pm. pa hebo vas dan idite u sumu pa se prepucavajte ko je veci nacionalsita..ovo je clanak o SPORTU..hej znas li citati: SPORT..sve zivo pokvarite sa komenarima. covejk obori rekorod koji niko nikad nece i onda vi dodjete sa nacionalnim koplexima.!!!
@Huso Da, 95% komentara nije povezano s vijescu, a od toga je 80% o Srbima. Sto bi mogao biti uzrok tome?
ja jesam...
Ma Husejn je to, sta vam je!!!! masina od brata muslimana;)
@MA, Jesi ti nevina?
Hoce li sa-x ukinuti vise komentare na vijesti. Pa 95% komentara niije ni priblizno povezano sa vjescu. Ako ne mislite ukidati, onda barem uvedite obaveznu registraciju, tako cete barem moci banovati one koji budu vrijedjali.
@Sejo BOY Smrdi tebi iz glave zatucane kretenu.