Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mozete se vi svi pusiti extra smo igrali prva nam je utakmica 18-8 smo izgubili to je extra...a vi mozete samo sanjati da necemo biti dobra konkurencija ostalim klubovima!!!
Da li će se naplaćivati ulaz i ako hoće, koliko će koštati karte po osobi? Planirao sam kasnije ako Bog da s bratom otići.
kakvi su to bezveze komentari. kad vec necete da podrzite entuzijaste dajte bar smislite dobre sale i fore a ne provaljivat se IDIOTI
Znaju li ovi nasi da plivaju?Cujem da je golman dobio odobrenje da nastupa sa slaufom:))
Pele@ treba ce spasilacke sluzbe da intervenisu.Utopice se ovi sarajevski vaterpolisti kad ih krompirusa pocne vuc na dno. Jooooj jarane sto se nasmija!!!!! Dobar komentar pravo!!!!!! Alli ipak nek ih, nek uče, biće valjada nekad nesto od njih!!!!!!!
za Mileta the kid-a, hr.wikipedia.org/wiki/Turska malo s geografijom mile nisi dobar, a i surfas na pogresnim stranicama
Heh...turci, pa ovo je presmiješno čak i za vaše standarde. Zašto se ne držite onoga što najbolje radite - bacanje kamena s ramena, na primjer?!
www.gksarajevo.ba gospodo bazen je po mjerilima len-a i fin-e, niti je kraci-niti duzi, a na utakmici uzivajte.
Svaka čast osnivačima kluba \"Sarajevo\". Našoj djeci to treba! Sportski entuzijazam, a ne kafanski sarkazam!
treba ce spasilacke sluzbe da intervenisu.Utopice se ovi sarajevski vaterpolisti kad ih krompirusa pocne vuc na dno.
ko će vodu donirat?
Kakav ba hOlimpijski ahahahah Pa po 3cm je kraci... ni to u stanju nismo uraditi kako treba mwhahahah