Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
" Uprkos činjenici što imam fakultetsku diplomu, što sam po mnogima vrhunska sportistkinja, za mene posla nije bilo. " BRAVO NARODE, A TI NA IZBORIMA I DALJE POTPISUJ "SDA, SDP, SNDS, HDZ, SDS itd itd."
Sto je nije SBB zaposlio
Da nisam naveo SDP, a SBB, vi bi sigurno napisali "Sto je nije SDP zaposlio", u pitanju su sve jebene stranke i ne pravite se idioti sa ovim traženjem rupa, hvala.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
kada sutra počne nastupati za neku drugu državu biće izdajnik roda svoga. Naša najveća mana je što imamo talente, ali bivaju ugušeni instantno.
Svaka cast Mirsada !! Napokon i neke dobre vijesti da se cuju.
Svaka cast Mirsada !! Napokon neke dobre vijesti !
Posten ne vidi egzistenciju u Bosni i Hercegovini
Nek ti je sretno mirsada
ma bolje će ti biti na kruzeru, nema hajra na ovim prostorima.
hmm... neće se ona više nikada vratiti sportu, pogotovo profesionalno. bila je u njemu, skontala je da nema od tog ništa, okačila rukavice o klin i otišla. ponovo se vraćati u ništa, zvuči suludo, zar ne? ovako će imati koju avanturu na brodu, s razno-raznim tipovima dok ne naleti na tipa koji će je oženiti i odvesti u neku normalnu državu da si savije obiteljsko gnijezdo, rodi djecu i nađe posao, ako bude trebalo. a, žene nemaju puno vremena za takve stvari.
...bolje i na kruzeru, nego ostati na titaniku (bih)...
nije cura imala izbora otisla je kao i mnogi drugi a i dosta njih se vec sprema pa ljudi moji cak su i kinezi poceli bjezat iz bih a kad oni bjeze iz neke drzave toj drzavi nema spasa
Koja velika takmicenja. Na olimpijadama i svjetskim prvenstvima je medju zadnjima, ako sei kvalifikuje. A i da je toliko dobra, imala bi sponzora
ti si stvarno rtd ;)
Koja takmičenja?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Naše državne institucije treba zapalit, a eutanzaiju na političarima primjenit, stoka jedna! Doduše i narod je glup, narod sam šuti i trpi, kad god oni skinu gaće narod im puši...umjesto da se buni..pa pušite ga i dalje glupi Bosanci!
www.spoted.ba je novi sajt za grupnu pretragu. Vidjeli ste nekoga ko vam se dopada, ali se niste upoznali, probajte preko Spoted.ba spotted.ba nisam mogao da registrujem jer je ZAUZETA domena! UČESTVUJ TE U NAGRADNOJ IGRI I OSVOJITE TABLET!
Nije to los posao, vidis svijeta, jednom rijecu " ZABAVNO".
BOSANSKA REALNOST................. JA STA RADE BOG TE M.............
pa znaju nasi politicari sta rade,napravili su toliku jad i bijedu u drzavi da bi sav normalan i posten svijet pobjegao iz nje,,,onda oni (lopovi) mogu vladat kako hoce i dokle hoce...
razguli i ne vracaj se