Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije kladionica nego narod donirao
A HDZ to vraca na nacin da Zagrebu donira 100.000 a Konjicu 85.000 km. Od vlade HNK u kojem nas ima isto kao njih. Bosnjaci se moraju ozibljno pozabaviti ovim kantonom.
@noname1981 Vise ih i ne otvarati svakako ce se radnice uvalit nekom drotu ili inspektoru u restoranu bosna
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Supci obicni dali ste 250k da bise slikali i reklamirali,a neplacanjem poreza drzavi od ovog naroda uzimate milione svaki mjesec i sponzorisete HDZ kliku.
A HDZ to vraca na nacin da Zagrebu donira 100.000 a Konjicu 85.000 km. Od vlade HNK u kojem nas ima isto kao njih. Bosnjaci se moraju ozibljno pozabaviti ovim kantonom.
@RIc77xxx nisi upoznat, jedina firma koja nece otpustati radnike, nego ce im produziti ugovore i uplacivati plate redovno, info iz prve ruke, i supruga mi radi u premieru i uredno obavijestena o tome...
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
300000 igraca oguli do zadnje marke.Prokleti bili u premieru.Danogda im se djeca kladila i gubila novac. Samo se izgubi u premieru.
Platio narod sto je izgubio.Koliko su opljačkali ljudi
Zasto drzava ne uvede veci porez kladionicama
Vracaju pdv. Malo, ali vracaju
Pozitivno je sto ce kladionice nestati, barem u ovoj formi.
Jel to od ovih plata sto radnice potpisuju da se odricu?
A neki dan dali radnicama da potpisu da se odricu djela plate "na neplaceno". Zakon u drzavi 0
Donirajte po cenera na racun igracima jer su svi u kucnoj izolaciji 😀
Dali im papira i olovaka
Svaka im cast,lutrija BiH najvise krade.Ne placa poreze.Ne izdaje cak niti fiskalne racune a ne daju nista.Ovi bar misle na svoje radnike kao i u ovim teskim vtemenima na cjelokupno zdtavstvo u BiH BRAVO ZA PREMIJER KLADIONIC
Bolje da placate jadne radnice nego se slikate dok donirate pare!
menscini da su oni upravo uplatili tiket i kladili se da ce ovo trajati jos bar 4 mjeseca :-)
Vratitihim haram pare neuzimatihim staj djece gladne leglo žbog njiha daboda propala svej i jena kvadionca
Kladionica je opasniji virus od Covida-19
Izbacite ovo kladionica kako bi lijepo zvucalo......ali