Komentari (1)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E jadan je Zeljo kad ni nase juniore ne moze dobiti bez belaja... A "gospodinu" koji gotivi Fikreta Abdica i mrzi Sarajlije samo da porucim da nam se svima napusi bordoglavog kiklopa! Isto vazi i za Srbina!
pitari su jos jednom dokazali da su FUJ
I da jos kazem da sam izuzetni protivnik Abdica ali covjek je rekao istinu! Hvala bogu sto ga zatvorise zbog toga!
Sarajlije, nevaspitana seljacka rasa koja nastoji dominirati Bosnom! Nikad ni necemo u Evropu dok nam sarajlije kroje gace, gadovi.
eee, papucaki, i ja volim taj kolac. ;-)
Boze sacuvaj! primitivluk do bola! ovo nam nije potrebno, samo drugima dajemo materijala za pricu. uf.
kako nece biti sranja, kad se navijaci i okupljaju samo da bi pravili belaj... stoka neizivljena i nevaspitana svi su isti
ahh, da - i da se ja najebem matere abdiceve. Ono.... radi reda !
Nek se tuku... da su bili vlasi, kukali bi da je medjuzivot nemoguc posto se uvjek tucemo. Ovo je dokaz, da sranja na utakmica ama bas nista sa jednim narodom nemaju !!
Moke...Najebem ti se familije komplet i tebi i Fikretu Abdicu kurcino jedna dijasporska ohrndala...JABO HZ
Od vas Sarajlija nikad ocekivati nesto, seljacine najvece u Bosni i Hercegovini! Fuj, dobro je reko Fikret Abdic, Bosna ce biti krava koju ce muzti Sarajevo!
Hz
manijak, manijak, to ne moze biti svak... haha ima ih koji iz pretjerane ljubavi recimo sire mantile...
ti sto govoris o imenima navijaca ocito da nisi dobro upoznat sta znaci manija. manija znaci pretjerana ljubav...tu nema nista divljacki...
Pobise se balije izmedju sebe!Znaci da ne dolazimo mi da vas mlatimo bijte se medjusobno i tako vam to nije nista strano!PRIMITIVCI!!!