Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
je*em ti, ko je danas sve pisac i ko pise knjige
Tuga..jad..cemer..
Nane mi sto se Sinan voli slikati vise nego tetka Zilha....ahahah
zar on uopšte zna pisati?i ovaj safa i kralj me razočaraše ja vakim nedam prići stolu
Danas je izgleda najisplativije biti papak jer uvijek možeš napisatu knjigu.Inače,meni najdraža knjiga koju je jedan papan napisao je ona od vrlog seljačića Abdulaha Ibrakovića!!!
E moja knjigo sta ti zgrijesi
Bikic I Sinanovic, mora da knjiga gori. Pogotovo kad se koristi za potpalu, sto ce joj vjerovatno I biti najcesca I najkorisnija primjena.
Mi smo stvarno hit drzava.objavljuju se knjige voditelja televizija a pisci i knjizevnici to zadovoljstvo uglavnom moraju sami finansirati.tuga.
Nosač ranjenika u sanitetu 101. brdske i knjiga o sportu....what a joke!!!
eto vidiš moj bernini kako ti nije bitno ko je ko ;) BOLAN ZNAMO MI VAS I JEDNE I DRUGE....
joj sto ne mogu ovih supljatora majko mila :((((( to ce mu beli biti i doktorska teza "sposoban je i pametan on" i za doktorat p.s. ja sto je ovo vrijeme bez ikakvih mjerila nekome dobro doslo!!!
sjecam se ovog kralja..kae dobro dosli u sto četres sedmo izdanje hayat sporta...ili npr. u nba ligi su postignuti sljedeci rezultati: atAlanta-new york 97:101 :D
Nije bitno kakva je knjiga, bitno je da je on Bošnjak musliman i po automatizmu ga treba pljunuti PA VI BUDITE DIO BRATSTVA I JEDINSTVA I PRIČE SVI SMO ISTI....ISTI SMO MOJ QRAC....
A Boris Bilić nije karina ili onaj debil Šuko... majku vam komunističku *** kome vi tu priču prodajete
Kakve mržnje mujo sine? Ovdje pričaš i pozivaš se na stručnost a u komentaru iznad mu jebeš majku balijsku....
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
many many
ODOH SAD U BUYBOOK DA JE KUPIM AL OZBILJNO
bolje dadni nekom sadake
Čestitam hadžija, nek' je se srećom