Zimske olimpijske igre 2010.
0
Predstavljen bh. olimpijski tim za Vancouver
Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma odlicno
Ovo nije nasa reprezentacija,svi su Srbi,hocemo nas Bosnjake.
Ne mogu da vjerujem kako ste jadni... Zar je bitno koje su nacionalnosti i jesu li sa Pala, sa Kupresa ili iz Sarajeva? Oni su trenutno najbolji u BiH u tome sto rade i samo je to bitno. Znamo da će rezultati biti loši, ali koliko para toliko i muzike. S obzirom na to koliko se ulaže u sport u BiH, dobri su. Mozda bi nam ovo trebalo nesto i govoriti, ocigledno RS ulaze vise od FBiH i ovaj tim je rezultat toga. I zbog toga: RESPECT!
Bolje nego 6 sandž(đ)aklija.
haha pa 6 Paljana predstavlja BiH na olimpijskim igrama!
Koja ste vi gamad, svi sredom. Sram nek vas bude. Dok ovom zemljom se nacionalizam siri nikad mi necemo napredovat. Sretno u Vancouveru
znamo zasto ti to predlazes. Zato se i zove prijedlog, jer je daleko od realnosti. :D
ja bih najradije tebe \"bojkotir\'o\". I ne samo to...
Bojkotirajmo reprezentaciju RS-a,hocemo Bosnjake...
Ja bi predlozio da ovi izadju sa olimpiskim timom Srbije.Svi znamo zasto
...da se hocemo (\"pederijanci\" i \"sumski republikanci\") takmiciti i igrati \"ko je od nas bolji\" tamo gdje treba ... Drama bi nam drzava bila! Ovu bitku su posteno dobile \"braca i sestre\" iz manjeg entiteta! Priznajemo!
a gdje je tim PC? Hahahaha :) I on meni \"nema Bosne\"! :D Sretno djevojke i momci!
Sitan kamen do kamena sve je Srbin do Srbina.
A olimpijski vodoinstalater??????
samo mi nije jasno zašto nema Edina Brankovića (19)? Vrhunski klizač koji je svoj potencijal pokazao i u BiH i U svijetu. Mislim da je trenutno u Kanadi, tamo brusi svoje sportsko umjeće ali ovim našim \"uhljupima\" iz saveza je bitno povesti neke za koje niko do sada nije čuo, njih ne zanima promocija sportaša koji bi za koju godinu mogli postati najbolji ambasadori BiH i onih koji će nam (ako budu za nas nastupali) donijeti zlatnu medalju u budućnosti.