Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel iz kaknja ovaj kaknjo.???
E jeste i vi ccccc neka ba Amelia je nase ZLATO a ko je pomogao iskreno i put itd zna Amela a i da je put oko svjeta napravijo.😊 Zasluzijo je.
Ocekujem da ce barem nacelnik Kaknja nagradit Amela sa makar 2-3 hiljade maraka, jer posljednjih godina mnogo ulaze i razvija Opstinu....To je njima nista
Možda je čovjek to već učinio, samo se ne hvali. On je uz Amela dvije godine i to Amel često spominje i iskazuje zahvalnost za pomoć, od momenta kada je počinjao do danas.
Moguce, moguce je da su ga i Finansirali, cim su izdvojili novac za Prenos takmicenja, 100% su i dali novca za Put, za opremu.....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jos da nam objasnis otkud ti u Pekingu... Jedan sportista it države koji trenira u Italiji - i nije te stid pojavit se tamo?
apsolutno je nebitno čijim je parama platio... nisam nigdje ni rekao da je platio državnim parama. Zanima me šta radi taj savez ako mi imamo JEDNOG sportistu na svjetskom prvenstvu. Možda je ovaj čovjek entuzijasta u svom sivilu - ali je ČINJENICA da je nastupio JEDAN sportista iz EVROPSKE države - zar to nije sramotno ? Ko je tu odgovoran - vjerovatno cijeli lanac odgovornosti od vrha države - ali je situacija ista sa olimpijskim komitetom. Koliko tamo ima zaposlenika ? Tročlano predsjedništvo, sekretari, saradnici, službenici, sektori za ovo, za ono... pitanje je ŠTA SVI TI LJUDI RADE AKO MI IMAMO JEDNOG SPORTISTU ? Znači, svi oni opslužuju NJEGA - AMELA TUKU koji trenira u ITALIJI i KOJI NIJE IMAO STIPENDIJU - da ne kažem podršku finansijsku - VEĆ NI STIPENDIJU OBIČNU. Ovaj čovjek iz članka je nebitan - možda on daje sve od sebe, da nije njega možda ne bi imali NIJEDNOG takmičara - ali treba reci da je SISTEM KOMPLETAN pogresno postavljen i na krivim nogama. ajd zdr
Kako vas nije stid, vi ste ti koji trebate naći, roditi novac za tog momka. Umjesto toga POGLEDAJTE FOTOSE NA FACEBOOKU gospodin je vodio sina u pekingu, a nije isao selektor Reprezentacije u Atletici ili trener Sejdic, koji je STVORIO Amelov rezultat. Najgore od svega, Amel nije ni putovao s njihovim kartama i njima, niti se vraca sa njima.. sramite se !
Za tvoju informaciju, i doticni gospodin i njegov sin su isli o svom trosku, s obzirom da je gospodin Suad jedan od najboljih i najuspjesnijih biznismena ze-do kantona a osim toga sto se odrice plate koju prima kao predsjednik saveza i poklanja klubu, njegove firme novcano i opremom pomazu takmicare i atletske evente. Mozes vjerovati i ne moras, ali ovako je kako ti ja kazem :)
Gospodine Kaknjo, ko može izraziti sumnju u svjetski rezultat tog momka koji je vidjelo direktno preko milijardu svjedoka ? Samo luđaci.
Kapa do poda i Amelu i Suadu bravo momci
#kaknjoseukaknjo
Jes boks, sve receno. Dalje nema.