Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To kralju redža Allah te pomogu
ovog sam ja vola u Tuzli namlatio ko cigo bubanj,aaa,isam znao da je K1 borac?
Poturak je najveci vic od svih bh. sportasa. Jak na jeziku, nikakav u ringu.
Jeste to Anderson Silva, ali ne sramotite se i ne pišite da je to zvijezda K1 i MMA, jer to nije istina. Zvijezda MMA je Anderson \"The Spider\" Silva, koji nije ova osoba.
Svaka cast ali pun mi je q.ac vise ovog oko nasih boraca pa nijednu niko borbu nije odradio a da nije rekao da je povreden,da kontamo sta bi bilo da su full spremni a ono j.a.j.a matanova!!!, Jos onu kad je Poturak radio u Sarejevu po novinarima ubio je covjeka a borba sasvim nesto drugo,lik ubio Dzevdu... Samo vjerujem kada pogledam borbu ovo okacite macku o rep!!!