Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako se oko crvenog Sonu moze diskutovati,onda se oko igranja rukom Alija nema sta pricati. Tako da su nesposobne sudije da koriste VAR pomogle Pocetinu,te bolje da cuti.
Ako ono nije crveni onda crveni ne postoji... ali jbg nije Son kriv i sam je zaplakao...
Sudija je na osnovu samog starta prvo pokazao Sonu žuti,a na osnovu povrede Gomesa crveni naknadno...Trebao je pogledati VAR...ovakvih klizečih more na svakoj utakmici...Son nije Gomesu slomio nogu,jedva da ga je dohvatio ali pri punoj brzini dovoljno je bilo sto ga je kucnuo i Gomes se sapleo i zabio ili bolje reči podletio pod Aurellia koji ga je nagazio, a kojim slučajem da ga je uspio preskočiti ne bi ništa bilo.Bez očite namjere,ali kad hoče hoče.
dozivotno ga iskljuciti iz sporta kao i trenera koji ga opravdava, pa valjda je covjeka poslao u bolnicu, oduzeo mu pravo na rad, a mozda ga i dozivotno eliminisao
Zna li neko razlog zašto u Engleskoj nema ekrana za VAR, kao u ostalim ligama?
@faris_tesanj Zeljeli su da ubrzaju proces pregleda snimaka, ali...
@faris_tesanj ima ekran, ali ga ne koriste da bi ubrzali igru, samo nisu racunali da ce sudije u VAR sobi opet po pola godine gatati oko nekih situacija.