Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hljeba i igara!
@....985 zam prodakšn😆i juzni vjetar🤪i peja😁oj sta mi sve naumpada🤪🤪
Mali veze s pjevanjem nema. Cijelo finale nije ubo tona niti intonacije. Strasno. Al eto, valjda sladak narodu. Nit ce biti pjevac, nit fudbaler.
128.000 sms poruka = 75.000KM A sto bosnje nisu tako aktivne kada treba nekome pomoci nego se danima mucimo sa skupljanjem, a neki Grand za 1-2h skupio novac. Jedan je pametno napisao, sms poruke i novac u Srbiju zbog pjevanja, na more novac kod Hrvata. Toliko o nama...
I meni je suludo da naša djeca uopće idu tamo da pjevaju, ali nije istina da se mučimo sa skupljanjem novca za ljude u potrebi, uvijek smo kao narod spremni odgovoriti na bilo koji apel.
Jedno kolo,jedna raja☝️
Ovi Bosanci se bas trude da pokazu da su Srbi i da vole Srbe,sve Bosanci u zvezdama granda
Bosanci dođu u srbiju da pjevaju. I otpjevaju. Pobjeda bez parola mržnje i bez oružja. Tako ti je mala moja.... 🙃
Fudbal, autotune i Hard Folk idu skupa
Kako su nasa djeca samo talentovana i pametna , jos da ih ova vlast ne ugnjetava i ne goni iz Drzave
Ovaj sutra ostavlja kopacke
bravo momak, pobjednička statua redovno ide za Bosnu. ne obraćaj pažnju na zavist kod sunarodanjaka po tome smo najpoznatiji. Ti si zvezda sad pjevaj i uživaj. Škola naravno prvo do kraja, ako ideš dalje.
Saša Popović neće odustati dok cijelu BiH ne prohlasi Zvezdama Granda!
ebo li vam grand mater čobansku
Bravo momčino!!!
Eto ko prati ZG, Tešanj, Maglaj, Zenica i okolina a mi sve napadamo tuzlake,da su komuniste,da vuku Srbiji i svašta nešto.Sad su maske pale.
najbolji pjevac medju fudbalerima. Treba ga u reprezentaciju pozvati.
Samo od sms poruka koje su nakucali su finansirali sve Sasine troskove, lol. I ko je onda levat ?! Al et nek se pika da je pobjedio 🤣
Jel s karusha? Hahahaha