Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a nema mene nigdje ja jos stala da me slikaju :PP inace sve je super bilo
dobre slike
Došla đeca tatini sinovi da se foliraju sa biciklima a niko veze nema. Čestitke Polcu,došao čovjek i uzeo keš.
konjino jedna kakvi tatini sinovi to sto ta raja rijetko izlaze i ne trose pare na sranja poput alkohola droge itd pa imaju novca za ovakve masine ali u bosni cim imas nesto vie i ako imas od 17 do 35 ti si babin sin
organizacija nula bodova, staza isto tako... napravljena za par vozaca a ovoj sitnoj buraniji samo da je pare uzet ;)
A Nedima Grabovice što ganja Pulitzera za foto-novinarstvo sa ovim nekim umjetničkim uglovima, slikama i pozama. Daj brate da se fino vidi šta je i kako je bilo, na pola slika se ništa ne vidi jer je sve nešto artistički izvrnuto. Ovo treba biti izvještaj sa slikama a ne umjetnička izložba.
Ja sam odusevljen slikama, super izgledaju, a prikazao je covjek sta se gore desavalo. Ima i bicikle u pokretu, i emocije publike na slikama, a prikazana je i raznovrsna publika. Sta jos da prikaze na jednoj ovakvoj manifestaciji? Jedino sto nema slike pobjednika i slika sa proglasenja...
Slike na Klixu su najčešće čisto s****e, pogotovo Feđine, al Nedim je ovaj put napravio odličan posao. Nastranu što nisu dokumentarne kakve bi Ti možda volio al' uspio je prenijeti i emocije i dinamiku.
Malo nas je pljusak na kraju s*** al nema veze, bilo je super!!!
Dobri su bili, neki nisu smijeli na skok al haj sad :D
*smjeli :D