Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji qratz organizujemo kad nemamo konja za utrke ..
nemoj tako...to je popularizacija ovog zdravog sporta......i samo se treba zahvaliti ovim ekipama sto su uopste htjale doci...pogotovu crvana zvezda koja je prvak evrope
ma sta je ovo????...i bosnjaci poceli da plivaju :)))))) ...ah izvinjavam se nisam dobro procito sad vidim nema bosnjaka :)))))
I meni je bilo čudno... Srbi se kupaju!
torpedista...stvarno su ti srbi cudo.....nikad se ne kupaju a ulete u bazen i odma najbolji na svijetu...kod njih nema...haj da se malo raetimo...samo najbolji na svijetu ili nista :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Šta je sa vaterpolo klubom iz Neuma ili Sarajeva? Zar nisu mogli i oni nastupiti?
Vaterpolski klub Jadran je vaterpolski klub iz Neuma. Član je Hrvatskog vaterpolskog saveza. HVK "Jadran" iz Neuma je aktivni član 2. hrvatske vaterpolo lige, koja se održava u ljetnim mjesecima, od 1998. godine. Do tada se jedini bosanskohercegovački klub natjecao u 3. hrvatskoj vaterpolo ligi. Ta ce ovi protiv champsa .. a ove pajace iz Sa treba protjerat u Miljacku da igraju, bezveze zauzimaju mjesto na bazenu
Hajd nek smo i mi nešto fino organizovali :))
A šta to ako nije tajna??