Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo !
stoju je trebala dobiti lagano
Da je dobila 100k ti bi napisao treba 200k
Mislio je na 100 KM 🤣
Kako samo dvoličnih komentara ima, kad osvoji medalju onda je zlatno dijete, kad dobije pare za to što je donijela medalju u državu onda vam ne valja, kad zaradite javite se, nehljebi, svako hoće da dobije pare a da ne radi ili da se ne trudi dovoljno i to je jedina istina u ovoj državi, htjeli vi to prihvatiti ili ne, mrš !
Malo je 38 000 trebali su bar 100 000 i par stanova i ono što jadan narod skupi za lijecenje bolesne djece i to su joj trebali dati jer samo je ona vrijedna u ovoj drzavi. Treba pomagat sportiste naravno al pretjerase ga vala svi s ovom nek ih stignu suze one djece sto im trebaju ove pare za lijecenja
gooUser1667849216, smrdo ne jedi vnaGo!
odvoje milion podijele 750 k hahahahhahahha
Mogli ste se malo bolje izuti.
Ako ovoji medalju na Olimpijskim igrama, treba joj dati doživotnu penzija od 1000 KM
boris se za drzavu 300km penzija plivas kurcu dobijes cifru.
samo udaraj minus, vidim nije vas babo ranjen i obolio u rovu i prima 300km penzije.
Bravo ,dao je i Faja u Mostaru lopatu pjeska za bazen dok je bio✅
BAZEN DA SE ZAVRSI!!! Sto prije!!!
svaka čast
Tako i treba! Savaka čast Lani, i aBd da obavezno djevojci dati još novca i vrhunske uvjete za treninge. To je naše aBd Olimpijsko zlato :)
Da nam donese prvu olimpijsku medalju aBd
Malo. 100k bi bilo ok.
👏
MALO, AKO SHVATIMO KAKVU PROMOCIJU BIH VRŠI LANA A KAKVU AMBASADORI PO SVIJETU KOJI DOBIJU TOLIKI IZNOS ZA 4-5 MJESECI A NE RADE SKORO NIŠTA..
Napokon