Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo da ze zdravlje prati! Ti si naša sreća! ❤️
hdz has left the chat
Bronzana medalja koja ima plamen zlata, za Lanu,za trenere, za sve koji rade sa njom, i na kraju za Bosnu iHercegovinu. Hvala Lana.
Koliko smo sportski jadni da ovo izgleda nerealno
Bravo Lana! 👏 Bravo i za sve ostale sportiste koji nose Zastavu, iako ih drzava ni dva posto ne priznaje koliko bi trebala.
Svaka čast! Ovo je lako moglo biti i zlato.
Lana zlato nase.
A pliva dijete nemojte srat, prodajte joj bazen
Lana Princeza ❤️
hajmo mi napravit bazen evo ja cu dat 100 eura dje treba uplatit odmah..... i stan djetetu kupit i studije platit........ pa nismo ni svjesni da je ovo dijete investicija u koju vrijedi ulagat.....
nas najveci sportista u nezavisnosti RBIH
Nikakav trenutak ponosa za BiH. Nista joj nismo pruzili. Trenutak ponosa za nju, njen talenat, njenu upornost i njenu pripremu.
👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Zlato Bosansko bravo👍👍👍🇧🇦🇧🇦🇧🇦
Treba pojasniti da razlika Zlato i Bronza je nepunih 6 STOTINKI. ŠTO JE ISTO KAO I ZLATO. BRAVO - LANA !
Bravo Lana!
ako joj ne naprave bazen dole, treba nas zatrat sve
Lana je bosansko-hercegovački ponos. Šta bi naše komšije i susjedi dali da imaju ovakav talenat.