Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Političarima treba zabraniti prilaz aerodromu dok je ona tu, u krugu od 3 kilometra.
Moro si ih ti spomenuti
Zbog cega? Ima bazen na koristenje kad hoce u Sarajevu,stan u Sarajevu.To je od politicara sve sarajevskih.Auto dobila od Hyundaia,od raznih sponzora pare uzima.Kad bude u Mostar sletila onda treba zabraniti.
ponos nas i jedini trag srece i veselja
govori u svoje ime ako ti je neka Lana izvor srece u zivotu
Čestitke Lani i ekipi...
bravo 👏
Lana, ti si ponos BiH i dati uzviseni da zdravlje i jos puno medalja aBda. Ma da ni jedan nastup i medalju vise neosvojis ti si zaduzila BiH za cijeli svoj zivot. Svaka cast tebi, familiji i ekipi; od trenera, sponzora i svih onih koji te podrzavaju.
Nase sunce na kraju tunela.❤️❤️❤️❤️❤️
Ma ti si jedan gigant. Svaka ti čast dijete
Lana je BiH zlato i ponos .....generalno nasa djeca su zlatna
Our little mermaid 🧜‍♀️, dobrodosla kuci Lana, bravo! 😊
Sve u superlativu, bravo,bravo. Hvala što nam uljepšavaš lijepe trenutke u ovom sivilu i beznađu.
Kako se Lana fino veseli, donijela medalju svojoj kući, da se njena raja ponose sto je imaju i gdje pripadaju. Pun mi je k ovih sto igraju za susjede a žive ovde jer tamo ne pripadaju, a misle da su cool zbog svoje odluke, trebamo ih ignorisati.
Svaka čast tebi i tvojoj familiji što su te tako odgojili. Sam se sklonite od političkih, stranačkih lidera i ovih što gledaju osobu po vjeri i naciji. Vama puno zdravlja želim jer uspjeh ti je siguran.
Sine svaka tebi cast i hvala ti sto VOLIŠ I PROMOVIŠEŠ SVOJU DOMOVINU BOSNU I HERCEGOVINU.
što se niko ne pita što AlDino sjedi do nje...ne kontam kakve on ima veze sa plivanjem
Bravo Lana jedina svijetla tačka ove zemlje.
Svjetsko, a naše! Kapa do zemlje. Kraljice naša. Uživaj i puno zdravlja i medalja!
Sada je jasno da nas samo Lana može odvesti u EU!!!