Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je čudo od djeteta, bukvalno bez ikakvih financijskih dodataka od države ovo dijete niže uspjeh za uspjehom.
Cuj krenula 0.73 sekunde nakon zvuka. To se kod nas zove: "dam ti fore" 🤣 kakva mala legendica 💙💙💙💙💙💙
Hajmo šta je sa bazenom????Da je obnoviti vozni park nebi čekali ni minute......
Znaci dala im skoro sekundu fore i onda ih prestigla 🤘
Nemam riječi💪
Naša Mala sirena.
Bravo ponosu naš!!!
Molim banujte svaki nacionalisticki momentar na uspjehe ove djevojcice.
Bravo djevojčice. Ako ti ova korumpirana vlast ubrzo ne napravi bazen u Mostaru,,mi ćemo,građani BiH skupiti novac da ti se napravi olimpijski bazen koji zaslužuješ.
Svaka cast kraljice , da ti Allah podari zdravlje i sve najbolje … da napravis jos mnogo velikih rezultata i obradujes ovaj napacen narod.
Gledo sam direktno utrku aman mi je srce stalo Ovo dijete je nevjerovatno da ima sve uslove treniranja ko u EU što imaju bila bi ženski Mark Špic.....
Bravo djevojko!!!
Cestitke Lani-delfinu..😊
Ovo vec postaje normalna vijest dana, da je Lana osvojila medalju. Svaka cast Lana!
Svaki puta kada ovo cudo od djeteta uzmi neki trofej, to je u stvari samar ovoj korumpiranoj vlasti i nesposobnim politicarima.
Ponos bosanski
Treba počet skupljat pare za ovo čudo od djeteta. Kad idioti ne mogu pišljivi bazen da joj naprave, nek barem ima novce da ide trenirat tamo gdje su uslovi kako treba.
U americi roditelji snose 95% troškova za čak moraju plaćati i trenere za plivanje..Njoj jedino što fali he bazen u Mostaru ali što se tiče ulaganja u nju ne vjerujem da iko drugi u svijetu ima takve uslove. Jedino što mi se ne svidjatw njeni treneri su negatvici