Komentari (121)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Djevojka bukvalno svaki dan osvoji medalju. 16 godina a nize uspjehe ko na traci. Negdje drugo do sada bi joj izgradili dva bazena a ne jedan. Vlada FBiH je rekla da ce kao finansirati ali usutise se svi.
Nece dati ni porodiljama koje su zaposlene onu hiljadu sto su obecali, bar u TK. Valjda su tad razvodnili da daju po stotku.
Vala najmanje sto mogu uradit je da joj bazen naprave, a ni to nece
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Montazni objekat iz Krivaje Zavidovici 60.000KM, 300m3 betona 60.000KM, zeljezo Q 30.000KM, hidroizolacija koja se sprica 60.000KM. Tehnika za filtraciju 100.000KM, keramika i ljepilo 30.000KM, radni sati bagera i kamiona 300h x500KM= 150.000KM. Ukupno 490.000KM. I neka zemljiste i lopovluk kosta jos 510.000KM to je zajedno milion.
Logično je da ode u USA, kao Draganja i Čavić. Nema ona više šta tražiti u BiH, a tamo će dobiti najbolje uslove, treninge i što je najbolje, može nastupati za BiH. Realno, to je win-win situacija.
E moja Lano nije tako lako Radobolju okrenuti i bazen napraviti ili…..čekaj života ti samo da preupitam onog sa Balinovca
Bazen je sagradjen nemate brige - ali ispred necije privatne kuce, ostatak para je potrosen na janjetinu, gdje je problem ?
https://www.hercegovina.info/hercegovina/mostar-hercegovina/plivaliste-heliodrom-dostupno-za-gradjanstvo/17559/
U normalnom svjetu bi gradonacelnik se barem izvinio ili podnjeo ostavku nakon fasistickog statusa samo u nas izjeo vuk magarca i nikom nista
Gradonacelnik ima obaveza mora stavljat statuse tiho tiho tece neretva cim to zavrsi bice bazen , uzp-eovac
Nece naravno.Bice obecano dok "neprijatelji"(Sda i Hdz)ne pokupe glasove i opet naprave svoju uhodanu koaliciju,Lana ce dotle imati neko EU drzavljanstvo.
Lana, nemoj sebe više sramotiti po BiH 🇧🇦 Zastavi…plivaj ti Lipo za Hrvatsku 🇭🇷. Imamo blizu 100 olimpijski bazena.
Dzaba medalje treba se natjecti pozeljno pobjediti na Zvijezdama granda tek onda ce ju docekivati desetine hiljada,zatvarati gradove da se slavi uspjeh jarlaukanja i golih guzica ovako nista od bazena.
Narod nece imati sta jesti jos malo a oni bi bazen. Eno rijeka pa plivaj uzvodno
Levatu, eno rijeka pa pecaj ribu.
Prvo dvorana pa bazen, imamo 100 sportasa koje smo poslali u svijet bez dvorane ili da cekamo jos 40 godina na dvoranu, ps bazen jw projekt građevinskog lobija, a i ovo prozivanje gradonacelnika poslije svake medalje je bas seljacki
A dvoranu nece graditi lobi? Ne seri majke ti!
Sta ce HDZ i SDA u Mostaru lijepo napraviti? Postavili su direktora direkcije za izgradnju sportske dvorane, uredno primaju plate, nisau makli od temelja evo 15 godina.
do Čovića je nije do kordića.Kordić radi šta mu Čović kaže.Znači obećanje ludom radovanje.Samo traže lokacije po Mostaru da ruše i grade sebi vile dok nije pravda zavladala.
Jeb. Te Covic vise. Djevojka pliva za BiH. Kad je Fadil dao 10M onom kretenu sto se lomatao, fol plese, na TVu za respiratore sto ne funkcionisu, moze i 15 za sve BiH veselje. Pa ako ne zele bazen na zapadu, neka ga naprave na istoku.
SPORT je na zadnjem mjestu..improvizacija sve neka...od polirticara do skola sporta....
Daj jos stan u Sarajevu i neka bira koji ce bazen