Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Draže mi je vidjet' gdje je ona gledala utakmicu, nego gdje su Dodik, Vico, Konaković, Čović i ostala nesposobna svita gledala, iako je nebitna vijest i jedno i drugo.
Ponosu predivni! Odgoj za primjer
Danas se igra sarajevski derbi. Utakmica dva kluba s dugom istorijom medjusobnih susreta i dva kluba sa daleko najvecom bazom navijaca u drzavi. Jedni se bore za evropu, a drugi za opstanak. Ukupno jedan clanak o utakmici danas, a na naslovnoj evo sat vremena stoji kako je nasa najbolja plivacica gledala fudbalsku utakmicu u spaniji. Uzivo. S tribina.
Volim Lanu, postujem je ali iskreno, zasto jr njeno lice uvijek nekako nateceno?
Botox
Bravo, ribice!
Lanaaaa imam 17 god mozemo li se upoznatiii rizz
Uzivaj, zasluzila si
Koja je važnost ili korist ovih informacija za čitaoce klixa i generalno za bh narod?
Kakva je ovo vijest? I zanima me hoće li gradonačelnica i od nje tražiti da prekine saradnju sa Kabirijem?
Troši pare koje je država uložila u nju i njen razvoj da jede svinjske kobasice i pije pivo na utakmicama...vidi se na podbradku da se ukrmila...ništa od medalja
Ne zajebaji