Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ponos drzave
Ponos 🇧🇦
Bravo Lana 👏👏
Ma bravo curka svaka čast.
Ne bi bilo loše, sada dok je vijest u eteru, pokrenut neku fondaciju, fond ili šta već da ova talentovana djevojčica ima sve moguće uslove da se trenira, takmiči se i raste. Ako ništa makar neki broj za donacije. Žalosno je ovo za donacije al bolje i to nego da talenat propadne ili još gore da to neko ne iz politizira.
Ti češ biti Svjetska prvakinja.
Samo napred mlada Kraljice Lana...Hajde sada pogurajte ovu mladost nagradite je...
aBd ona ce nama donijeti prvu medalju na olimpijadi uz nedzada husica
Mala Srpinja je sjajna športašica koja će otići studirati u SAD i tamo raditi sa ponajboljim stručnjacima i trenirati u vrhunskoj konkurenciji.
koliko trebas biti bolestan a ovakve komentare?
Iti bi trebao malo sa stručnjacima po razgovarati.
6. mjesto, 5. mjesto i u zadnjoj utrci poslednje mjesto. A Bosnjo slavi ko da je medalju uzela na OI.
1389.godine ljeta gospodnjeg Srbi pobijedise na Kosovu! Ko ovu laz slavi?