Komentari (269)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo zlatna ribice!
Dnevno medalju uzme, svaka cast djevojko, samo nebo ti je granica
⚜️🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦⚜️
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
A ovi sa klixa su namjerno ovu sliku stavili da bi neko rekao ovo ili ono. A mala i svi oko nje su totalno operisani od nacionalizma. Svaka cast mala, samo guraj, bit ces najbolja na svijetu i u seniorskoj aBd. Ponos si! ,💪💪
Prekucala
Nisam znao da se tri prsta okreću naopako i prema sebi. To je nešto novo, ali zaslijepljeni vide u svemu srpstvo i prostor za srbovanje. I da Srbi naučite već jednom, tri prsta su stari ustaški pozdrav iz perioda NDH. Pogledajte malo internet i slike poglavnika Antu Pavelića sa uzdignuta tri prsta. Nemojte se brukati, to je stoljetni hrvatski pozdrav.
Браво Лана, свака част! Наклон до пода.
I ovaj Klix namjerno sliku sa 3 prsta ne bi li bilo klikova i komentara
Informer: "Lana pudar pokazala tri prsta i stavila do znanja da su medalje srpske a ne bosanske"
Skidam kapu 🙋‍♂️
Vučićevi botovi djeluju na Klixu. Molim moderatore Klixa da brišu komentare i blokiraju one koji žele da zagade medijski prostor BiH. Ne treba nam spinovanje i laži iz agresorske zemlje. Mi znamo ko su oni. Hvala
Kapa do poda i da te djevojcice zdravlje sluzi
Tri prsta srpska
Drago dijete, veliki uspjeh. Svaka čast i tebi i roditeljima koji su te takvu divnu odgojili.
Ti si naš ponos.
Kako je ova lijepa djevojka talentovana. Njoj bi se trebalo napraviti u svakom gradu bazen da može trenirati. Svaka čast Lana podržavam te do neba!
Kakav divan osmijeh ima, treba ga staviti na novčanicu od 500KM
Zašto kad većina ne zna kako izgleda i od 200KM
🇧🇦⚡👊🚀
OT: izvinjavam se sto kvari slavlje vase prvakinja samo da pita smije se u BIH koristiti program Popcorn za gledanje filmova. Hvala lijepa Bosanci.