Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo zlatna i lijepa djevojko ❤🌹🦋💪
Koliko je ljepse gledat ovu curu nego one tri glave tri spicasta trokuta zna se koja ..
Ponos🇧🇦
Svaka cast na uspjehu, ali mediji bi je trebali malo manje pratiti. Pustit curu da se razvija, ove silne objave mogu djelovati na njezinu koncetraciju. Steta bi bilo kada bi Lana od sportiste napravili medijsku zvijezdu.
@PonosniHercegovac nasa Zlatna Lana je ponosni predstavnik nase BiH i zato svi vi nacionalisti dalje ruke od nje.Pustite nas nacionalnoscu neopterecene Bosance i Hercegovce da uzivamo u velikim rezultatima i medaljama nase Lanice,nase zlatne djevojcice,a vi i dalje uzivajte u svom nacionalistickom mulju i tonite sve dublje i dublje u to blato. Samo naprijed zlatna nase djevojcice,ziva i zdrava bila i uzivaj u svojoj mladosti i u onome sto volis i u cemu si najbolja.S R E T N O !!!❤💖
Rezultati finalne utrke i slika zgrade?
Svaka čast Bosanko!
ova raznosi
Bravo Lana 🫶🏼
Cestitke od srca Lana. Ove kokoske ti ne mogu nista a imaju sve uslove da treniraju. Tako se to radi.
Svaka cast na uspjehu i rezultatima draga djevojcice koji su samo tvoji a ne ovih sto licni poljuljani ego hrane tudjim uspjesima.
Ponosu naš!!!
Najbolja bh. plivačica Lana Pudar (16). Sa 16 godina najbolja. BRAVO
Bravo sine...
Svaka čast lutkice.
Cura zmaj.
aferim zlato.