Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Javni servis u BiH je svakako opstruiran od strane onih koji ovu zemlju ne mogu ocima. I od onih koje samo interesuje korist i uhljebljenje
Opstruiran je od tih sto rade tu. Bune se samo kad im se zavrne pipa
Naša morska princeza nas stalno oduševljava. Bravo !!! I kažu pa što ne plaćate pretplatu ?? Pa najvaznije događaje gledamo na HRT2, RTS2. Komotno možete ugasit i dešavanja sa crvenog tepiha na BHT. Želimo dobar sadržaj a ne hodanja nebitnih momčića i djevojaka.
Počelo je Lana Pudar druga staza.....hajmo djevojčice(uživo)50 m prva,100 m prva...150 m prva, ZLATO PRVA SV ČESTITEKE.
Ljudi 21 vijek internet hara svijetom 7000 programa 10 hijada fimova svi kanali bivše juge samo 30& godišnje....A vi se uhvatili Telemah Metel....120 zemalja tv kanali.
SRETNO NAJLJEPSA AMBASADORICE B I H
hrt neće biti zatamljen u kiseljaku, bez obzira što je telemach isti kao onaj na čengić vili
Kad Dodik vrati pare BHT bice i kod nas
Uskoro ceš ti za našu LIPU nastupat.HR🥰
Zasto prijenos na susjednim drzavnim televizijama?
Pa jer oni inače prenose sportska takmičenja redovno.
Pitate se zašto se odlazi u druge zemlje. A vidim da idu i konstatacije da Srbi i Hrvati utječu na BH državnu televiziju....
Tačno se primjeti patriotski rad stranaka sve ove godine. Jedan po jedan projekat je završen. Najviše bi voljeli da smo svi vehabije pa da nemamo potrebe za televizijom ili kako bi oni rekli nekom novotarijom.
a nama baraz je a nama baraz je dragane vikicu ponesi zastavu
cijela ex YU je uz Lanu, bravo
Zadnja da budeš nama si najdraža na svijetu
lana olimpijski bazen na otoci te ceka prazan niko ne trenira
Ovo je sramota drzave nema prenosa
Svukla je nas SDA davno.