Komentari (138)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E svaka cast za ovo nemam rijeci
Kenjac, Tuzla nema olimpijski bazen
Kordiću i svi oni koji su donijeli tu odluku da daju Lani stan, svaka vam cast!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zaslužila si ti sve to ❤️ Svako dobro
Stan i 100k maraka na računu. Nije loše. Sad ju ni Katar ne bi mogao oteti nekakvom nemoralnom ponudom.
Apsolutno zasluzeno. Samo da se naprave neki kriteriji nagradjivanja, sta imamo karate i dzudo prvaka, matematicara prvaka, sjedeca odbojka i slicno (brzo ih zaboravimo, pa i ja) sto ih potapsu po glavi i dobiju eventualno po milju maraka.
Bravo. Kakva je to djevojka. Koliko samo čini svojim radom na pomirenju naroda u BiH. Kad bi naši us...i politički botovi samo sa 10% dali od sebe, koliko i ona, niko se nebi selio.
Lana srpkinjo - to je istina.
ja, i?
Ha srpkinja a voli BiH mora da si na aparatima ti i takvi ko ti
Lana treba da prima redovnu platu i castnu uniformu od policije ili oruzanih snaga BiH, kao sto je to uobicajno u drugim zemljama za vrhunske sportiste.
Pa Lanooo draga, evo ti i moje auto da ne hodas pjeske do novog stana. Treba li jos sta? Ako ima nesto sto nemas, slobodno se javi. Ipak si ti svjetski prvak!
Sto nije bazen dobila pa onda stan, fukaro, samo znate preko medijski propračenih ljudi da skupljate jeftine poene!
Apsolutno zasluzeno.Veliki broj idiota ne konta koliki je uspjeh napravila i sta to znaci za BIH . Nekad je svaki radnik u malo boljoj firmi dobio stan a sad nekom smeta sto se daje stan prvaku Evrope i Olimpijskoj kraljici . Svaka cast Lana ,samo naprijed...
Eeee,to je bila titina socijaldemokratija komunizma!
Jbt. što je u Hrvatskoj sportaša osvojilo olimpijske medalje pa nisu dobili nikakav stan. Ova osvoji medalje na nekom Europskom takmičenju i odmah stan.
U Hrvatskoj je sasvim normalno postići medalje
plivanje kao sport nije bog zna placen i ok je sto je dobila stan jer je i zasluzila. medjutim musa dobi stan ko balavac zbog kosarke kao da je jedini igrao dok ostali koji su jednako zasluzni za titulu juniorskog prvaka dobishe karrinu. sad musa mlati milione i jos ima stan od drzave u koji nikad nece useliti
Svaka cast za stan, ali zar nije bolje investicija u bazene? Mlada je, imati ce sansi da obezbijedi stan sebi u buducnosti, ali bazen? Bazen je njoj potreban, a ne stan. Bazen koji ce nositi njeno ime. Ali eto, to smo mi, dodje ko ono kada stariji sin klepi mladjeg i ovaj krene plalati, pa stariji mu daje cokoladu da ne place.
Ne treba joj stan, daj te bazen. Ako je kasno za Lanu nije za druge Lane.
Gotovo je. Unistice to dijete. Kad dobijes peticu u skoli ne poklanjaju se stanovi.
Kad Hrvat da ključeve, po naslovu u Kljiksu izgleda da joj je duh dao ključeve, a da je ključeve dao neki Mujo, ili Fadil, font sa njegovim imenom bi bio preko cijele stranice.
Nije Hrvat dao ključeve. On je samo bio dostavljač. Ključeve su dali građani Mostara. Novac za kupovinu stana je novac svih građana Mostara.
Od svih iznenađanja ovo sa stanom je največe.Nije nikad ni najavaio ovako neštoSvaka mu častSamo ne znam kako če se oprati pred premijerom HNK Nevenkom koji je rekao da je neče nagraditi jer nije "naša".
Usrecila se ostankom u MOstaru :)))