Komentari (187)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo dijete kao da nam je sam Bog poslao,da nas utješi u ovoj jadnoj bosanskoj zemljici,gdje smo svaki dan bombardirani samo lošim i deprimirajućim vijestima.Ona je kao svijetlo u tunelu.Samo joj želim dobro zdravlje i dug život,a tako i njenoj porodici.Suza koju je pustila dok je himna svirala,...kako je to čisto u zdravoj porodici odgojeno stvorenje.Živjela
Bravo. Pasos, novac, bazen uskoro, stan, ma sve sto treba da Lana trenira na miru i takmici se. Svaka cast ♥️
Ova mala se totalno prodala trokutistancima Zaboravila ko je i šta je
Svaka pomoc joj dobro dodje... valjda nece sta krijumcariti... kao ovi politicari nasi..
Konji! Šta će joj diplomatski pasoš? Stražnjicu obrišite sa njim! Bazeni da se prave!!!
Šampionko, ne uzimaj od njih ništa, jer kad ti je ocu i majci najviše trebalo za tvoju krijeru nisu se ni počešali paraziti.
tako i treba!
E cuj bravo Bisera hahahahah pa ta zena ne moze uspostavit dipl odnose s Čadom, a da nesto korisno odradi, al eto ovo jeste korisno , ali da njoj pljescem necu. A za ovo dijete RESPECT!
Moje je mišljenje da to nije pametna ideja.
Sto to? Bolje je da Lana treba traziti vizu za svako internacionalno takmicenje? Ili kako to razmisljas?
Tvoje i nije da mislis.
Svaka čast... Takvima i treba dijeliti diplomatske putovnice...ali u ovom slučaju Lana već ima Hrvatske dokumente pa svakako lako prolazi granice
Mozes li malo ovo pojasniti, kako dijete od 12, 13 ili 16 godina dobija papire zemlje ciji nije drzavljanin?
Pa dobro, ocigledno te "hrvatske" papire nemozes objasniti, a onda nam objasni zasto lazes?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Fij, kako se politicari guraju kad neko ostvari uspjeh
Zato nigdje i nema rezultata na OI i slično. Svi sada trče da se ogrebu za malo slave i naravno koristeći državne resurse. Treba ulagati u sportiste i omogućiti im uslove da dođu do rezultata. Ali bolje sve to oprati tako što kada neko iznenadi i napravi neki razultat, pa to iskoristiti da se baci koja KM iz tuđeg džepa.
Dobi Lana jači pasoš nego Amina Kajtaz. Prc
Lana treba da dobije sve sto daju i vise. samo se pitam kako ovo sve d9dje kad se neke medalje i mjesta vec osvoje, gdje su ove donacije, pomoci, pogodnosti prije medalja. treba pomoci roditeljima i trenerima koji se trude zajedno sa ovom djecom. Kakvi bi rezultati bili da se u njih ulaze prije.
Jedno veliko bravo za Biseru a jos vece za Lanu....
Sve ok i podržavam.Samo nemojte nikada da zaboravite ko je sport i kulturu za sve ove decenije vladavine doveo do prosjačkih štapova.Za par sedmica su izbori pa im ovo dijete dođe ko šlag na tortu da se reklamiraju.Ima samo jedan ministar i Vlada koja je reagirala kada je to trebalo.
Na više mjesta mi Hrvati iz BiH možemo po svijetu nego netko sa BH diplomatskim....
Pa sta cekas, ne propustaj priliku, razguli...
Možda jedini zasluženi!