Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kažu "slijedi zasluženi odmor", a cura ode odmah u Peru na svjetsko juniorsko prvenstvo od 30.08.-04.09. Niko nije spomenuo ovo na Klixu.
@MostaracOdDo Bilo bi odlično ako postoji realna mogućnost da se otvori neki račun na ime Lane Pudar, da je malo počastimo mi obični gradjani BIH za veliki uspjeh, da se djevojka počasti kakvim vrijednim poklonom koji ona želi. Vjerujem da nas je mnogo koji bi vrlo rado počastili Lanu za radost koju nam je priuštila.
Kako su iz njenog tima rekli još prije ovog prvenstva, mislim da neće ići, jer bi to bio prevelik napor za nju,obzirom da nije nikako imala odmora cijele sezone.
Ma brate oduvala ih od pocetka do kraja !
LANA JE PRIMJER DA NASI SPORTASI LAZU KADA KAZU DA NEMAJU DOVOLJNO USLOVA ZA VELIKE REZULTATE. ISTINA JE DA ONI NEMAJU DOVOLJNO VOLJE, UPORNOSTI I MOZDA TALENTA. ONA JE DOKAZ DA NE TREBA ICI U DRUGU DRZAVU KAO ONA AMINA. -Mnogo srece Lani!
Draga i lijepa djevojčice, milina te je gledati kako osvajaš medalje i promovišeš Bosnu i Hercegovinu. Sretno ti dijete drago i da osvojiš svaku utrku gdje uskočiš u bazen.
Svaka cast za curu, mene njeni uspjesi vesele i raduju, ali sam napadnut na drugom clanku samo jer sam htio iskazat koliko je ludo da se zamaramo sportom i sportskim uspjesima u periodu ovakve inflacije. Nece nas medalje prehranit.
Bravo djevojko i zelim jos puno velikih rezultata u karijeri.A novinarima bih rekao da joj ne stavljaju tu etijetu "utrka zivota" ili kako vec.Pa ona je jos dijete,i pred njom su vjerujem tek velike utakmice zivota,obaranje mnogih rekorda,itd.
Otkad mi suze od radosti ne krenuše. Hvala ti, draga naša Lana 💝
Za realizaciju dobre taktike potreban je dobar plivac. Komentator je bio iznenadjen, rekao je da ce posustati u zadnjih 50m ali Lana je zavrsila kao stoje i pocela kao broj 1.....
ovako mlada je vec upisla svoje ime na svjetskoj mapi pobjednika. Moze se fakticki sutra oprostit. A najbolje vjerovatno tek slijedi, jer ona nije fizicki nije jos na nivou starijih djevojaka, pa svejedno tako lako pobjedjuje. Ovo je talenat u pravom smislu te rijeci.
Lana hvala ti najezih se juce sav. Zgadi se covjeku kad vidi politicare kako se slihtaju zarad licnih interesa a toliko malo rade za sport i sportiste. Onaj poltron zahiragic procitas mu status na fejsu vezano za Lanu pozelis na mars da odes a ne iz drzave.
drago dijete kako si mi popravila dan, jos uvijek mi je toplo oko srca i smijesak ne silazi sa lica😀
Moze li se poceti priklupljanje novca za Lanu, neko to da pokrene? Hvala
pa ni lova nije za odbaciti. sta mislis da njoj ne treba tim koji treba platiti?
Čestitam Fadilu i ostalim političarima na strategiji koja je iznjedrila ove vrhunske sportiste...Vjerujem da je Fadil učestvovao i u pripremi taktike za ovu trku
kad ce igman i velez ove zastave okacit samo denis predsjednik nas nosi
Pa svakako da valja zapeti pravo na najvisem nivou ako hoces rezultat, i biti dobar od pocetka do kraja a ne kao Tuka zadnjih 50 metara sa zadnjeg mjesta grabiti nesto da izbijes naprijed...
poješće nju naši glodavci do 20 godine. Lova i slava udare brzo u glavu ako njoj babi će guzica da zine. Za Lanu i njenu budućnost je najbolja USA i stipendija da glodavci popuste .
Ti si glodavac koji pere svojom negativnom energijom
sutra nek osvoji 4 ili 5 na olimpijadi glodavci će reći - znali smo mi ... Spašavaj se Lana od ovih glodavaca što te danas dižu sutra će te na ulici zaobilaziti.
Šta bi tek naša djeca radila da nemamo ove političare kakve imamo lopove koji gledaju samo sebe i porezne pare troše na sebe i svoju familiju, šta bi naša djeca radila i kakve bi rekorde rušili