Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odlično, bitno je malo i sreće imat. Što se kaže hrabre sreća prati. Sretno Lana
BHRT postaje sve jacca tv. Za drzavnu tv smo se borili.Ta nismo Gaza placajmo pretplatu ,nedajmo dusmanima da nam ugase drzavnu tv!
Hajde Lana sad jako do medalje... Sretno ❤️🇧🇦
Samo to da je u finalu a iz kakvog društva dolazi okružena ljudoźderima i psihopatama najgore vrste, ovo je i uspijeh . Sretno djevojko!
Čudna smi sorta ljudi.
Ništa protiv Lane. Sve 5. Djevojka sve sama uspjela i kada je napokon isplivala u vrh plivacke elite onda se najednom svi lome oko nje. Al čujem iz povjerljivog izvora da nikada do sada Lana niti članovi njenog tima nisu bodrili ostale BiH ucesnika takmicenja. Ne samo ovog već i prijašnjih. Misle da je do trenera. Al ni ona više nije balavica pa da sama odluči.
sretno ljepotice i samo grabi prema naprijed za sebe i domovinu Bosnu i Hercegovinu 🇧🇦👑❤️💙🎉
Lana draga, uspjeh je što si stala rame uz rame s njima, one su 5-10 godina starije, ti si dijete za njih. Anna Ntountounaki (1995.), Louise Hansson (1996.), Ellen Walshe (2001.), Angelina Kohler (2000.), Sara Junevik (2000.), Laura Lahtinen (2003.) Panna Ugrai (2004.), Lana Pudar (2006.)
bravo lana
Plivaj samo plivaj za sve nas! Stetno drago dijete!
Samo polako Lano .... imas dosta vremena ispred sebe za karijeru rezultate.... nekad pobjeda , nekad poraz , to je normalno ..... sretnooooooo u finalu .
Jedva čekamo, obavezno se uključujemo i pratimo, sretno sireno naša!
sretnoooo!!!
Ma bravo dušo Bosansko Hercegovacka bravo najbolji ambasadoru nas...
9. mjesto zlatnog sjaja
sigurno osvaja medalju
Sireno naša lijepa 🇧🇦
BHRT postaje sve jacca tv. Za drzavnu tv smo se borili.Ta nismo Gaza placajmo pretplatu ,nedajmo dusmanima da nam ugase drzavnu tv!