Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A da ja joj samo date ključeve i sklonite se da ne smetate??
E jeste se pretrgali, Forto glupane!
kako nemate trunke stida, placate navijacima iz Mostara testove 5000*30KM, sad ovoj djevojci protiv koje nemam nista placate stan i termine a ni jedni ni drugi nemaju nikakve veze sa KS. A studentima u KS ne date manje skolarine kazete nemate novca. Kakva invalid vlada. Da ne pricam da je grad prljav i u rasulu, platite radije da to neko pocisti.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nije što sam osigurala nego što smo osigurali. Ne budi bitch.
ma ovoe samo zbog iavnosti, nebi ni to uradili, dok a6 za zastupnika koem ie ostvarenje ostecenje budzeta obavezno...drzava
Kod nas tek kad neko nesto osvoji sjete ga ae a u pripremi kad niko ne zna za njih ne pomažu mu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mostar treba da ima svoj bazen u istom rangu kao i Sarajevo. Ako se dobro sjećam, bazen na Otoci je bio investicija od nekih 10 mil. KM, što ne bi trebalo biti problem za grad Mostar i HNK.
Svaka čast Hasane i Anja. Sada fali još i kantonalna Vlada i nadležni ministar da poguraju sa nešto sredstava.
"..Posebno mi je drago što sam iz budžeta Grada Sarajeva osigurala sredstva za Lanu i njenu ekipu" FUJ!!!! eto sve si ti sama. jos ce bit iz svog dzepa dala PLJUC
@Imamjestazapaniku69 A po cemu si ti zakljucio.da je Lana Hrvatica.Ta divna djevojcica ta nasa Lana je ponosna Bosanka i Hercegovka i sama je rekla da je ovo sve sto je do sada postigla za nasu zemlju.Bravo Lana dobro zdravlje i svu srecu ovog svijeta ti od srca zelim.Ziva i zdrava bila.!!!!
tako svi trebaju istinske sportiste podrzati a ne samo onog alkosa djunhura gurati llkoji je sve propio i prokockao i svoj talenat upropastio do temelja
Pa ima li neki gazda hotela da ponudi našoj carici apartman 20-tak dana?!? A sve patriote u pm... I kad je Lana (i ostale mlade sportašice) u pitanju ja bih ukinuo komentare jer se svakakva stoka iživljava na mladim djevojkama i djevojčicama...
A jeste je pogurali u pm.Čuj dva termina na bazenu 😂😂😂 Šta je sa hranom za nju i trenere,šta je sa suplementacijom,šta je sa stipendijom?
Lijepa vijest Dajte malo optimizma. Jel moramo uvijek traziti dlaku u jajetu!
Ja ne mogu da vjerujem. Dijete osvojilo Zlato i oni ce placati dva termina. Nije vas sramota? Ona trenira dva puta dnevno svaki dan i vi smradovi cete placati dva termina!!!
@IstinaPravdaSarajevo Procitaj malo bolje.Dobit ce dva termina dnevno.
Pretrgli ste se
Bravo, d je skaka on bi je i osunštio dok ona objasni da nije plivač nego plivačica.
Lani treba dati po države
Ona osigurala iz budžeta grada. Valjda je grad osigurao, mi. Ne daješ ti iz svojeg džepa. P. S. Svaka čas Lani.
Sve divno, samo da Margetic smanji nivo samohvale u preuzimanju zasluga. Gradjani platili i nek smo. Bravo Lana, sve si zasluzila!
Nema nista na drzavnom nivou znaci, nikakva podrska, klasika