Najtrofejniji olimpijac u historiji
0
Phelps: Previše je emocija trenutno u meni
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Više proteina i tih preparata, nego emocija ;)
Evo i za mene je heroj Stjepanović ,samom činjenicom da se našaio u istom bazenu Phelpsom svaka mu čast .Srbin je i moj je heroj .
@realista Ne kontam, kako je Stjepanovic srbin i jos rodjen u Emiratima? Kako ja vidim momak je BOSANAC i bezz ti prica oko toga da neko nekoga mrzi, ne voli ... Phelps je legenda i naravno da ce pisati o njemu, a naravno da trebaju ovi novinari posvetiti vise vremena informisuci o nasim sportistima. A to sto neki nece da igraju pod zasavom BiH... eh to je vec pogresan mentalni sklop, to su ljudi koji mrze zemlju u kojoj su rodjeni, po kojoj hodaju i draza im je tudja koju svojataju kao svoju a nju nije briga za njih
Buraz, idi ti zapali jedan...da se smiriš! :)
Prepune su vam novine o Americkom plivacu,a niti i jedne jedine rijeci o nasem mladom heroju iz Bijeljine koji je stigao na cilj za Felipsom za manje od sekunde.Ne volite mladog Stjepanovica samo zato sto je Srbin,a vrlo dobro znate da su mu Emirati-Abudabi gdje je rodjen i gdje zivi nudili basnoslovne pare samo da pliva za njih na Olimpijadi.Jeste lki se ikada zapitali zasto nece Srbi da igraju pod BiH zastavom-pa evo i zbog ovakvih stvari. VELJA STEFANOVIC-18 GODISNJAK JE ZA MENE HEROJ JUCESNJEG DANA NA OLIMPIJADI U LONDONU -MOJ SRBIN !