Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo me jedno zanima - KAKO ?
Pa da objasnim: vjerovatno je igrao jedan kratki udarac (aproach). Obicno pocetnici ovaj udarac izvode s drskom blizu tijelu, skoro ispravljenog tijela i obicno su pomalo okrenuti ka cilju odnosno zastavici. Ali, kad se prvi put suoce sa malo "cudnijom" konfiguracijom terena npr. izmedju bunkera i zelenog, ili na nekoj padini desava se da se pogresno pozicioniraju, te da udarac odrade rukama, a ne tijelom. Eh sad, posto je zeljezo (u ovom slucaju pretpostavljam da se radilo o nekom wedge zeljezu, a ja sumnjam na neki lob wedge od 58° ili vise) u stvari nesto kao cekic sa dugom drskom, sasvim su lake povrede. Uzmi mali cekic i udari se po nozi, i onda zamisli da je duzina drske najmanje cetiri puta veca, da je ista elasticna sto joj daje dodatnu brzinu, te da glava cekica nije prosla put od 30, vec otprilike 130 cm. Nadam se da sam pomogao. :)
golf je podjednako opasan sport kao i sah :-D
hahaha pa vala bas :D Koji idiot trebas biti da se povrijedis igraju golf.... Za plivanje mu svaka cast, jedan od najboljih svih vremena, ali brate da ne zna hodati...
golf je podjednako opasan sport kao i sah :-D
Ma pitaj boga u kakvom "stanju" je igrao :)