Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka ti cast djecace...ja nisam mogao ni da postanem vozac golf 2 akademije...
@yeba.mene.drzava legendarno!
Normalno kad je svedjanin u BiH bi vozio traktor mozda
Sretno Legendoo
Hajmo momak,gas !!!
Legendo
Svaka cast! Da budes ziv i zdrav!
Kako me obraduju vijesti kao ova. Upornost, talenat i odricanje se uvijek isplate. Cestitke Dino, pa da te gledamo jednog dana u F1.
mali je svedanin i pod njihovom zastavom.....
Otkud sad to odjednom ???
Svaka čast momćino. Sve naj bolje u životu.
Ja sa 15 godina nisam smio ni voziti, kakva je to država bila .....
Bravo Dince, samo hrabro.
Svaka čast dečku, motosport je biznis i bez nekih silnih para teško da se išta može - tako da mora da je talenat. Živiš dječački san, sretno!
Ovo ja zovem negativnom vijesti. A kad neko pogine ili bude uhapšen i slično meni drago. Zašto? Ne zato što sam lud (iako username drugačije pokušava kazati). Nego zato što ne mogu vjerovati da je taj malac uspješniji od mene! Kako to? Samo mu mogu zavidjeti! Nemam njegove sposobnosti. Ja sam smotan. Ne stidim se priznati npr kad upoznajem curu, kažem svi mlađi od mene su i jači i pametniji.
Svaka čast momak. I nevraćaj se u ovu vukojebinu Allaha ti đ.š.
@APOLONE nisam znao da je SVEDSKA VUKOJEBINA, procitaj tekst pa ce ti biti jasno da zivi u SVEDSKOJ a ne u BiH
Djete posta,a mi nismo ni znali da to postoji. Bravo