Dvije sedmice pred Olimpijadu
0
Peking se guši u smogu
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@edosa Sreca nasa pa se to jezero ne napravi.Cetnici bi potopili Sarajevo njime.
Pa jedan od vecih problema Sarajeva pred olimpijadu bilo je zagadjenje zraka, cak je u planu bilo da se napravi vazdusni tunel kroz Trebevic sa velikim ventilatorima koji bi izvlacio smog iz grada, pa onda jezero na Miljacki iznad Sarajeva (Nije naucna fantastika). Zavrseno je sa gasifikacijom Sarajeva.
Ajjj u pm...sta mi imamo kome sta prigovarati...
I jos k tome; pogusili bi se u smogu i obradovali ovaj napaceni narod.:))))))
Sta mislite da postojecu politicku garnituru posaljemo na olimpijadu da se takmici u ovim \"disciplinama\":pljuvanja po svemu i svacemu,zadavanje niskih udaraca,bacanje zastave sa stola,preskakanje preko zakonskih paragrafa, laktanje za pozicije,uzimanje i davanje ispod zita, driblanje naroda, ispiranje mozga, huh....koliko oni jos ovakivih sportova znaju.Osvojili bismo najvise medalja.Garant!:))))))))))
O, moj care , pa koji si ti seljak, o selo moje malo...., pa jel ti vidis sta ti pises
Fuj zemlje, neki dan su morali zabokrecinu skupljat iz mora sad smog... tako je to kad se ne brine o okolisu. Nemaju levati nikakve standarde za bilo sta gori i od nas.
O
Jos kad bi skontao cemu psovanje nekome ko je ipak organizovao Olimpijadu?! Oni imaju problem sa zrakom, mi bi imali problem sa nasom povrsnoscu i sloganom \"kako-cemo-lako-cemo\". Kad bi organizovali.
jok care, nego ti ces.. Mars u cosak mamu ti nepismenu
jebem i mater zutu oni ce ogranizovati olimpijadu PU !