Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imate i sad polufinale Bosna Egipatu u sedecoj odbojci,gde od srca podrzavam vase paraolimpijce i zelim vam da osvojite medalju!
Na takmičenju se vidi koliko još moraš da vježbaš. Bio sam takmičar i to iz matematike dok sam išao u osnovnu i srednju školu i mogu reći da je više koristi za mene bilo to što sam nekad kiksao na takmičenju jer sam se onda trudio više do sljedećeg takmičenja, nego onda kad bih pobjedio. Uvijek ima jači od jačeg i pametniji u bilo kojoj kako naučnoj, tako i sportskoj disciplini. Ko god da se takmiči za BiH znajmo da je to nešta najbolje što trenutno imamo. Zato se takmičimo da budemo bolji.
svaka cast! kod nas invalidi i pojedinci ( boxeri, karatasi...) osvajaju medalje, a finansije idu “ invalidima “ koji nemaju nikakve uspjehe
Svaka cast ljudino😊
Legenda