"Ne idemo na rekreaciju"
1
Paraolimpijci BiH u pohodu na odličja
Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ide li Fazlija? Mogao bi komotno proci ko invalid.
@ja, ne provaljuj se, sjedeća odbojka je invalidski, a ne vrhunski sport...tako da su najokićeniji invalidski tim u ex-yu
Vojska Republike Srpske je odlično spremila paraolimpijce:) svaka zaslluga pravoj vojsci!
Klix treba da se STIDI kada ovu informaciju preuzima od FENA-e. Nisu se udostojili doci na press konferenciju i uzeti sami izjave... Ovo su NASI momci koji jedini sa obrazom brane boje NASE domovine, ali samo zato sto su invalidi ne daje im se dvoljno medijskog prostora. Ova grupa momaka je najokiceniji tim u svim sportovima na cijeloj teritoriji bivse Jugoslavije... Klix, sram da vas bude!