Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi odlaze u Kinu, a nedavno su osuđivali 'monstruozne' metode kojima kinezi prave jake sportiste od djece... Gdje je sada ta priča? 204 nacionalne ekipe, nešto mi se čini da malo kog libo ona stvar za tu 'napaćenu' kinesku djecu... Eh koja propaganda, ovo je samo dokaz. Puno sreće želim kinezima i aBd sve će zlatne medalje upravo oni uzeti!
u katru trojica nasih rukometasa, obratite paznju na golmana bilala lepenicu, velika nada
koliko znam ovo isto kod nas 2017 treba biti :)
E tesko nama... Mi ni vasar ne mozemo da organizujemo, a kamoli olimpijske igre... Nadam se da ce situacija u BiH biti bolja do 2017...
ma ima do toga jos polako :D