Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svi kradu samo za sebe...ali mamic ostavi barem rezultate...da je nama jedan mamic...
Zdravko Mamic je isto kao i Tito.Krao je,ali je napravio jak klub koji je haman stalno u grupnoj fazi i koji je napravio uspjeh kakvi rijetko u malom okruzenju prave!
Ajde šta sereš.. Gdje je krao i koliko je ostalo njegovoj porodici, gdje su ti milionski računi? Svi luksuzni automobili, vile, jahte, sve je bilo u državnom vlasništvu..
@morski_pas To sam vise rekao onim "narodnim jezikom".Tog covjeka cijenim zato sto je napravio jaku drzavu koja nije zavisila od velikih sila.Ali,imao je i on tajnih racuna kao sto je ona pod oznakom "cetvrti protokol".Lako je ukucati na google "Titovi tajni racuni" i sve ce ti biti jasno.I neka je,bar je imao od cega,jer smo tada svi imali.
Podrska Gosp. Mamiću , a ovi u redakciji nek ga puse uzajamno ispod stola :)
Mamic je ljudina .Ima muda i rezultat .Nazalost jos jedna u nizu montiranih optuzbi pedera koji samo znaju mucki iza leđa udarati kao i kod nas
NISI I NEČEŠ RAZBOJNIČE!
Neznam koliko su i sta su ukrali ali je sigurno da su od Dinama u zadnjih 20godina napravili jednu jaku fudbalsku indtituciju.Sto nas narod kaze med sipati a prste ne lizati da je golem grijeh
To je taj balkanski mentalitet, nek krade, vidi samo rezultata. E pa da je osvojio Ligu sampiona, u tvorza jaro ako si ako si krao...
Nijsu te pare kod Mamica zavrsile nego u HDZ.
Nećeš Razbijniče, mučki provokatoru!
Ovo je samo onaj dio koji je otkriven. Prvo je privatizirao dinamo kao bazu za svoju menadžersku agenciju, kasnije se prosirio na HNL gdje pruzio svoje pipke po svi njenim aspektima od sudacke organizacije pa dalje i na kraju uzeo pod svoje i HNS i instalirao brendona ljigavog davora,cak postavlja i izbornika tako da je trenutno aposlutni vladar HRV nogometa. Ovce vide nekakve "rezultate" :D Samo kod nas kriminalac se tolerira dokle god sitnoj raji baci malo kostiju da imaju sta glođati.
Mozda je Mamic odstetio klub, ali bi se prije moglo reci da je uzeo dobar dio kolaca od onoga sto je svojim sposobnostima napravio za Dinamo. Kamo srece da ima vise ovako sposobnih menadzera u regiji, pod uslovom da su posteniji, jer sa novcem koji je napravio, Dinamo jemogao napraviti nov stadion.
Nevjerovatno. Na vijest da je čovjek oštetio klub za 30 miliona maraka, ljudi zahvalni i zadovoljni :D To vam je u praksi ona priča o iskrivljenim vrijednostima u društvu.
Jedan je Mamić!
Mi nemamo ćuku, mi nemamo poriv, mi nemamo ono kad Goca Jurić u tunelu zasuče rukave i da si onaj šećer u ruku i kaže ajmoooooooo
Jebente Dinamo ,eto ga sad u Bosnu ko i Glavaš ,dok se stvari ne slegnu,dok se ne podmažu svi sudci ,odvjetnici i ostala bagra, a onda ko jebe državu i porez, ko jebe Dinamo ,dok proces završi Maminjo je vec u penziju ako ne i umra.