Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uspjeh se gleda pozitivno. Svaka čast momci. Hokej bi se trebao razvijati jer ipak ovo je bila olimpijska zemlja. BiH kao država jedva ima 20 regoistrovanih hokejsakih igrača ali treba ulaganje 🇧🇦.
Imamo oko 90 registriranih igrača sa 14+ godina i još 50ak djece u treningu. I dalje malo, ali uz pomoć dijaspore dovoljno da se ide dalje u rang sa komsijama za koju godinu.
Da li se meni čini ili su se na slici 4. pošopali!!! Ako jesu mislim da ću ići da ih pratim ubuduće!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
sta kazu u sjevernoj koreji? odrerali nas 10:0
Pa nisu Srbija ili Hrvatska.
Kad se sjetim neke njihove tekme sa Brasilom, mozda SP slagat cu te, i karioke iz satrale 7 1, a Koreanci isjekli sve Brasilske golove , ostavili samo njihov 1 hahahaha erupcija odusevljenja u naciji bila 😂
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Niste trebali,pobit ce ih Kim Yong Un kad se vrate u S. Koreju
Cudo nevideno!?Svaka cast
Ne treba im se vraćat u S.koreju,zna se šta ih čeka 😂
Zar Sjeverna koreja ima pravo da se takmici? Ne znam da sam ikad cuo za reprezentaciju u bilo cemu.
E jbg, kud baš njih, sad smo jb ježa😂
Bravo momci, samo naprijed u sljedeci rang
Jedva čekam tekmu u diviziji više sa Gvatemalom
Naši lažu da su pobijedili, ustvari je bilo 4:2 za Sjevernu Koreju, čak je bilo i na korejskoj TV
Ovi ce u S.Koreji svakako imati docek i lazno zlato.
Kakvo crno zlato u trecoj ligi idiote
Pa zlato ovo oko vrata sto nasi imaju kcerku ti razvucem kod tebe kuci a i ženu i majku.
Svaki uspjeh zlata vrijedi, pogotovo u sportu koji nije popularan u našoj sredini.Bravo momci.
Kakve planine imamo i blagodati pa mi bi svake godine trebali donositi medalje iz zimskih sportova ali bolje je ulagati u asfalt dzamije crkve
Hokej se igra u dvorani, ne na brdu!!! Šalim se ;)
Bravo momci, svaka cast.
Šta je ovo svega ti hokej finale BiH -Sjeverna Koreja divizije III b , pa zlato ??? Nek mi neko objasni ko prati hokej koja je to liga ?? Postoji li još koja divizija mislim u hokeju , I A, I B, I C ...II A , II B ....III A III B ...
Za tvoju informaciju momci su ušli u veci rang nego što su bili, tj. u rang o kojem ti možeš samo da sanjaš jer si navikao da se valjaš u blatu na dnu kao svinja i da kudis tuđi uspijeh. Nije sramota uraditi malo sramota je ne uraditi ništa!!!
Bukvalno - pojavili se i znaju stajati na klizaljkama… ovo ko oni sto su vozili Bob sa Jamajke 😅 Koji smo mi kur od nacije!
Neki novi klinci
Dižite se Husein Kapetane i Kim Jong Une. Ovi iz S. Koreje vidjeli prvi put uživo kad su došli na ovo prvenstvo. Sve dosad gledali na tv-u kad im Kim Jong Unčić dozvoli reklame sa zapada.
*vidjeli led