Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Isti tekst od slova do slova na b92.net/sport. Neko prepisuje.
Placena promocija, vidis smrdaljskih botova kako se pojavise.
Bravo za najbolju igračicu svijeta, za koju se nikad ništa loše nije vezalo ili čulo. Skromno i divno odgojeno naše dijete bez obzira što igra za neku drugu reprezentaciju. Pun je svijet tih primjera. Sretno u budućnosti.
Ja ni spomenuo vjeru, smrduljo-yugon166er1 me napali ''vjera ne odlucuje Bosanstvo''. Pa ne odlucuje. Odlucuje Bosanski DNK - kojeg ni vi ni ona nemate, jer ste Osmanske doslje, dosli da sijete kupus za svog sugardaddyja sultana, i ostadoste jer nismo gen0c1dasi kao vi. A u vas u vasoj maticnoj Srbiji neka je Mile Kitic (i eto vam i George Floyd u paketu) Srbin onaj izvorni, etnicki, svetosavski, pouzdani chingchong kao i vi.
Al je zato ružna upm. Nemože i jare i pare.
Vrijedi Tijana ko privreda čitave regije u Bileći
Ovo je srpkinja, nije Bosanka.
Ona je Srpkinja ali i Hercegovka.
Bosanka od glave do pete! Naucite se vec jednom da se narodnost ne dodjeluje po vjeri vec po porijeklu i mjestu rodjenja! U koji saf ce te staviti ateiste iz BIH? Ciji su oni? Kontate koliko vam je ta ideologija bezveze??
Proklet nek je svako ko ne voli zemlju u kojoj se rodio.
Ona igra u zemlji gdje su joj korjeni
Srpska odbojkašica, to što je rođena u Bileći, ne mijenja istinu.
To sto znas komentarisati na klixu, ne mijenja istinu da si malouman
@gooUser1570736239 Prije će biti da si svoju laskavu osobinu prebacio meni, jer kao i većina Bošnjaka, živiš u delirijumu.
Svaka cast bosanka nasa
@gooUser1648203860 Stvarno si ispao blećak.
Svaka cast! Puno steve i uspjeha!
srece
Stota teniserka na rang listi ima veću zaradu... Lijepa je odbojka kao sport, ali...
Spreman sam da joj budem , "muška sponzoruša" , 😁