Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja bi umro poslije 12 metara!
Cestitke Osmanu Junuzovicu.
Jel iko provjerava Doping-test ovih gostiju, nasi ih ne mogu stici , ista stvar u Zenici, dodju neki gosti uzmu po 500KM i gas dalje na novi maraton.
Kad se sjetim 2004/2005 u Sarajevu kad se odrzavala ova vivicita srednjih i osnovnih skola ja hladno uzeo trece mjesto ali doduse skontao precicu i skrenem prije jedne zgrade ondje kod pravnog fakulteta i izadjem na drugoj strani nigdje nikog pita me jedan momak redar odkud ti ovdje reko svoj ti poso dosao sam da pobijedim hahah i opet me prestize u finisu neka koka i ovaj jedan smokljan tako da i trece mjesto je super za jednog tada ucenika osmog razreda osnovne skole 😅😋😂
sigurno su bili dopingovani kad su tebe prestigli. trebao si ih sve tuzit mamu im prevarantsku
@eliostelio Cime se budala ponosi pametan se stidi
PRIKAŽI ODGOVORE (2)