Šampioni na liticama Neretve
0
Orlando Duque: Oduševljen sam ljepotom BiH
Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sexi bez majce yumm
Predivno zaista! Odlične fotografije!
@watch Inace ne komentarisem ovakve navode, ali svaka cas WATCH, punu podrsku imas iz Sarajeva!
Fenomenalne slike, hvala vam momci, svaka cast. Ovakve dogadjaje treba podrzavati i promovisati. Stvarno je previse ruznih vijesti, ali kad se ovo pogleda, daje totalno drukciju i pozitivniju sliku drzave i zasjeni sve probleme. Bolje se odmah osjecamo svi cim pozitivnije razmisljamo. SVAKA CAST! OVAKVE VIJESTI NA NASLOVNU!
Na.je.b.em vam se ja malo majke za te kretenske komentare i prepucavanja, veze sa clankom nema...idioti..
Nece niko normalan da se bavi izjednacavanjem, no stoji cinjenica da je svaka nevina zrtva zasluzila da joj se JEDNAKO oda pocast. Primjera radi, Tadic ide u Srebrenicu, Josipovic je bio u Ahmicima, a niko od Bosnjaka ne ode sa Jospovicem u Krizancevo selo gdje su masovno po.kla.li bosanske Hrvate. Tu je isao sam. Pa ti sad drzi predavanja onima koji su PROPUSTILI PRILIKU DA ODAJU JEDNAKO PRIZNANJE SVIM ZRTVAMA a ne to komentatoru koji je, u biti, u pravu. Svaku zrtvu treba jednako tretirati kao i svaki Z.L.O C. I.N!
e moj ti, neće valjda, mamu im njihovu!
Jesi li mu rekli da će uskoro u gornjem toku Neretve hidrocentralu praviti?
@@ watch E vidiš, izrazio sam saosjećanje i sa žrtvama Dobrovoljačke ulice, na Avazovom forumu sam posebno bio aktivan i tada su me proglasili četn.... Vidiš, to je dokaz da su oni kojima niko ne odgovara u ovom regionu najnapredniji. A tebi preporučujem da kreneš stopama svog predsjednika Tadića i umjesto mržnje pružiš ruku pomirenja i praštanja. Kada ti u Srbiji i ja u RS budemo saosjećali sa bošnjačkim žrtavama a neki Bošnjak Sarajlija bude saosjecao sa srpskim žrtvama ovaj region može naprijed. I još jednom da ponovim, danas je dan srebreničkih žrtava, neću da se bavim manipulacijom i nekim izjednačavanjem, to što se desilo tamo je katastrofalno, sramotno i neću da budem dio toga.
watch:\"I koristim ovu priliku (pošto je iz razumljivih razloga zabranjeno kometarisanje) da iskažem dužnu počast i svim žrtvama u Srebrenici.Iako u ovom dijelu BiH danas nije dan žalosti, poručujem da nas ima dosta građana koji izražavamo tugu i najdublje saosjećane sa ovim strašnim zločinom-genocidom.\" U \"tom delu BiH\" se pripremaju iduće godine da dođu u što većem broju da sa jednakim saosećanjem obeleže i Dobrovoljačku ulicu. Trebao/la bii izraziti jednako saosećanje prema svim žrtvama. Lepo je što su konačno počeli i nevinim žrtvama Dobrovoljačke ulice odavati počast.
Zaista predivna priroda, pogledajte samo tu magičnu boju Neretve! Raspolažemo sa toliko prirodnih ljepota, a nažalost, često nam to dobronamjerni stranci moraju govoriti. I koristim ovu priliku (pošto je iz razumljivih razloga zabranjeno kometarisanje) da iskažem dužnu počast i svim žrtvama u Srebrenici. Iako u ovom dijelu BiH danas nije dan žalosti, poručujem da nas ima dosta građana koji izražavamo tugu i najdublje saosjećane sa ovim strašnim zločinom-genocidom.
ne mogu da se nadivim ovoj prirodi
@mostar__West - seljoberu iz Ilića Lorens je iz grupe Skakača, pročitaj u tekstu il pogledaj slike pa ćeš skontati, misli da to nije nikakva mudrolija za tebe ili možda \'\'je\'\'?:D
Svrati malo u klub Atila u Najnovijem Pazaru da vidis i cujes ljepote.
da zna u koji peksinluk je skocio :D ... a dje su nam skakaći jesu oni skakali ?? :D xD